free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Μικρασιατικός / Εθνικός Αστέρας: Πήρε Κωνσταντινίδη και Κωτσοβό

Η διοίκηση του Μικρασιατικού /Εθνικού Αστέρα κλέβει την παράσταση στο καλοκαιρινό μεταγραφικά παζάρι και τελευταία ανακοίνωσε την απόκτηση των  Αλέξανδρου Κωνσταντινίδη και Δημήτρη Κωτσοβού.
Ο πρώτος είναι γεννημένος στις 3/11/1988 και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό όπου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο για να αγωνιστεί τη σεζόν 2007-2008 στο Κορωπί και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχοντας 15 συμμετοχές. Τη διετία 2008-2010 άνηκε στο δυναμικό του Απόλλωνα Σμύρνης, για να παίξει στον Άγιο Δημήτριο την επόμενη σεζόν. Το 2011-2012 μετακινήθηκε στους Πόντιους Κατερίνης και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αγωνιζόμενος σε αρκετά ματς. Την περίοδο 2013-2014 πήγε το α’ εξάμηνο στο Πανόπουλο και στο β’ εξάμηνο στην Γλυφάδα. Ακολούθησαν οι Διαγόρας Σεβαστής, Αχαϊκή, Φωστήρας (κατέκτησε το πρωτάθλημα στο τοπικό), Θύελλα Ραφήνας, Άγιος Δημήτριος.
Πέρσι ξεκίνησε τη σεζόν στο Κερατσίνι όπου έκανε 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, για να αγωνιστεί το β’ εξάμηνο στον ΑΟ Πυλίου όπου είχε καθοριστικό ρόλο στην εκπληκτική πορεία του νησιώτικου συλλόγου στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Από την πλευρά του ο Κωτσοβός, ολοκλήρωσε τη σεζόν στον Αστέρα Βάρης και τον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ο 23χρονος αμυντικός μέσος έκανε τα πρώτα του βήματα σε Προμηθέα, Κ -17 του Πανιωνίου (45 συμμετοχές, 3 γκολ και με συμμετοχή στο final 4 Ελλάδος), για να αγωνιστεί ακολούθως σε ΑΟ Γλυφάδας (Γ’ Εθνική), Ηλυσιακό (Γ’ Εθνική), Αγίους Αναργύρους (Α’ ΕΠΣΑ), Διάνα Ηλιούπολης, Μακρυχώρι Καρδίτσας (Γ’ Εθνική,10 συμμετοχές), Παναργειακό (Γ’ Εθνική), ΠΑΣ Πρέβεζα (Γ’ Εθνική) και Αναγέννηση Ιεράπετρας. Πριν μετακινηθεί στον Αστέρα Βάρης, πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Αστέρα Βάρης.

Related posts

Αποχώρηση Κουνάδη!

abola10

Έξι παίκτες απέκτησε η Ανθούπολη

Abola Team 3

Ανδριόπουλος: Έτσι θα υπάρξει αναβάθμιση στη Γ’ κατηγορία

Abola Team