free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Άρης Καλαμακίου: Συνεργασία με τον Όουενς

Συνεργασία με τον Τζών Όουενς θα έχει ο Άρης Καλαμακίου σε επίπεδο ακαδημιών και για το θέμα αυτό, η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: ω
«Γκουρού των ακαδημιών ποδοσφαίρου θεωρείται ο Τζών Όουενς, επί σειρά ετών πρωταγωνιστής στον χώρο, είτε σαν προπονητής της Εθνικής Αγγλίας στην κατηγορία των παίδων, είτε ως προπονητής της Ακαδημίας της περίφημης Λίβερπουλ, Είτε ως διευθυντής της Ακαδημίας του κορυφαίου βρετανικού συλλόγου, είτε τέλος ως κυρίαρχος ελεγκτής – επιθεωρητής και βαθμολογητής της βελγικής εταιρείας «Doublepass» που αξιολογεί τις ακαδημίες στην Αγγλία, στις Ηνωμένες πολιτείες, στη Γερμανία, στην Ιαπωνία και άλλες προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες του πλανήτη.
Ο Όουενς είναι σε θέση να εκπαιδεύσει-εξελίξει προπονητές ποδοσφαίρου, να αξιολογήσει ποδοσφαιρικές ακαδημίες και να παρέχει συμβουλές σε κάθε κατηγορία επαγγελματιών που ασχολούνται με το άθλημα. Ο Άρης Καλαμακίου ανακοινώνει την συνεργασία του με τον Τζών Όουενς. Κατά τη διάρκεια των επόμενων αγωνιστικών περιόδων, ο Άγγλος Γκουρού, θα πραγματοποιεί συχνές επισκέψεις στην ακαδημία του συλλόγου, με σκοπό την σωστή ανάπτυξη-εξέλιξη της Ακαδημίας, των προπονητών και των αθλητών».

Related posts

Ματαίωση αγώνα για 30/9

Abola Team 2

Τα σημερινά αποτελέσματα του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Abola Newsroom

Άτταλος: Αιφνίδια αποχώρηση του Βαγγέλη Γαλάνη

Abola Team