free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Λαρισαϊκός: Τα ηνία στο Θανάση Ψύλλια

Νέος προπονητής στο Λαρισαϊκό ανέλαβε ο Θανάσης Ψύλλιας και επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, καθώς παλιότερα είχε προσφέρει τόσο τις αγωνιστικές όσο και τις τεχνικές υπηρεσίες του.  Για τη συμφωνία του με την ομάδα του Αγίου Παύλου τόνισε τα εξής:
«Αποφάσισα να ακολουθήσω την καρδιά μου και να επιστρέψω στις ρίζες μου. Δεν επιθυμώ να αλλάζω ομάδες τακτικά, κάτι που έχω καταφέρει σε μεγάλο βαθμό, γιατί πιστεύω ότι η δουλειά του προπονητή πρέπει να κρίνεται σε βάθος χρόνου. Θέλω να ευχαριστήσω τους παράγοντες των ομάδων που τις προηγούμενες μέρες μου πρότειναν να συνεργασθούμε, αλλά η απόφαση έχει παρθεί. Αυτό συνέβη γιατί το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχω δεχτεί επίθεση αγάπης – φιλίας και εμπιστοσύνης, από ανθρώπους για τους οποίους είμαι σίγουρος ότι δεν θα με προδώσουν ποτέ για κανέναν λόγο. Οι άνθρωποι αυτοί είναι παιδικοί μου φίλοι , παλιοί συμπαίκτες, αδέλφια. Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν, ότι κάνουν το κάνουν με αγάπη, προσπαθούν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες να υπηρετούν ένα αθλητικό σωματείο ώστε να επιβιώνει και να προσφέρει τεράστιες υπηρεσίες στους νέους, σε μία από τις πιο δύσκολες από όλες τις απόψεις , περιοχές του Κέντρου της Αθήνας.
Στο σωματείο αυτό είχα την τύχη και την τιμή να παίξω κι εγώ για πρώτη φορά επίσημα ποδόσφαιρο και μάλιστα πανηγύρισα την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της ζωής μου. Σε αυτή την ομάδα ήμουν προπονητής για πέντε συνεχόμενα χρόνια, με την οποία επίσης έγινα πρωταθλητής. Είναι μονόδρομος πλέον για μένα να επιστρέψω στον Λαρισαϊκό Αγίου Παύλου και να κλείσω τον κύκλο που άνοιξα πριν 46 χρόνια. Να γίνω αρωγός στην προσπάθεια που γίνεται από διάφορους φορείς για την αναβάθμιση της περιοχής. Να δώσουμε διέξοδο στα παιδιά και στους νέους της περιοχής. Το Ποδόσφαιρο είναι υγεία και πολιτισμός, ενώνει λαούς, θρησκείες, ήθη και έθιμα. Το ποδόσφαιρο είναι Βασιλιάς.
Ελπίζω και εύχομαι να γίνουν πράξη οι συζητήσεις με τον Δήμαρχο της Αθήνας, για την δημιουργία ενός μικρού γηπέδου “5χ5” στο περιβολάκι , ώστε να καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε όσα περισσότερα παιδιά μπορούμε, βάζοντας τις βάσεις για κάτι καλύτερο στο μέλλον. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τα φιλαράκια μου (ξέρουν αυτοί), για την μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με καλέσουν πάλι κοντά τους. Τους υπόσχομαι ότι θα καταθέσω και την ψυχή μου για να πετύχουμε τους στόχους που βάλαμε. Σας περιμένουμε στο γήπεδο. Όλοι μαζί».

Related posts

Σαρωτικός ο Τριφυλλιακός (0-5)

Abola Team

Ορίστηκε το Χαϊδάρι – Ηλιούπολη

Abola Team

Η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων 2-0 τον Νεοπεντελικό και παίζει στον τελικό για την παραμονή με την Άμιλλα Περιστερίου-Δηλώσεις και όλες οι παρουσίες

Abola Team 3