free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Αστυπάλαια: Φιλική νίκη κόντρα στον Αετό Κορυδαλλού (2-0)

Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι, η Αστυπάλαια Κορυδαλλού νίκησε τον συμπολίτη της Αετό με 2-0. Οι δύο προπονητές Γιώργος Πράπας και Νίκος Μανικιώτης αντίστοιχα, έκαναν αρκετές δοκιμές και είχαν την ευκαιρία να βγάλουν αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα.  Για τους νικητές και τα δύο τέρματα σημείωσε ο Γκέρτι.
ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ: Συμεωνίδης, Κοσμάς, Σπανογιάννης, Ευστρατιάδης, Χριστοφορίδης, Χασάπης, Μπαλτάς, Φ. Μουράτης, Σαμ, Γκέρτι, Τσερκώνης. Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν και  οι Σταθόπουλος, Γαϊτανέρης, Σπάρταλης, Διονυσόπουλος, Δημόπουλος, Τσάκα, Μητρόπουλος, Κ. Μουράτης.
ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Παπαποστόλου, Γκούμας, Πηλίδης, Μανικιώτης, Χύκα, Ποτάνι, Πατάνι, Λέριος, Μουτάφης, Μπούλιαρης, Αλιού. Έπαιξαν επίσης και οι Βαμβακούσης, Ράπτης, Μάναλης, Γεωργιάδης, Κοκοαντωνάης, Χύσα, Τοπουζίδης.

Πράπας: Θα γίνουν δύο ακόμη προσθήκες…

Σε δηλώσεις του ο Γιώργος Πράπας τόνισε τα εξής: «Ήταν ένα καλό ξεμούδιασμα για την ομάδα με σχετικά καλή εικόνα, αν αναλογιστούμε την δυναμικότητα του αντιπάλου αλλά και το γεγονός ότι είμαστε μόλις στην 10η μέρα καθημερινών και διπλών προπονήσεων. Είμαστε μια τελείως καινούργια ομάδα, με νέα παιδιά, νέα φιλοσοφία και πολύ όρεξη για δουλειά. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία, από την πλευρά του προπονητικού επιτελείου υπάρχει. Η διοίκηση είναι κοντά μας, οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι δουλειά, υπομονή και επιμονή, Τρεις λέξεις πολύ δύσκολες στον αθλητισμό και ειδικά στο ποδόσφαιρο. Προχωράμε βήμα –βήμα, προπόνηση με προπόνηση και πιστεύω πως κάθε μέρα θα γινόμαστε όλο και πιο καλοί, γιατί είναι ένα στοιχείο που μας λείπει είναι η αλήθεια και μέχρι στιγμής το ισορροπούμε με τον ενθουσιασμό, το κίνητρο και την δίψα τον νεαρών ποδοσφαιριστών μας.  Το ρόστερ δεν έχει κλείσει ακόμη. Μας λείπει η εμπειρία όπως προανέφερα και ειδικά στο φετινό πρωτάθλημα που θα είναι πολύ δύσκολο και άκρως ανταγωνιστικό. Είμαστε σε συζητήσεις με κάποια έμπειρα παιδιά για να καλύψουμε μια θέση στην άμυνά μας, αλλά και στην επίθεση. Θέλω να πιστεύω πως τις επόμενες μέρες, θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα. Τέλος να ευχαριστήσω την ομάδα του Αετού Κορυδαλλού και ιδιαίτερα τον τεχνικό Νίκο Μανικιώτη, για την αγαστή και ειλικρινή συνεργασία που έχουμε καθημερινά στο γήπεδο, αφού κάνουμε τις ίδιες ώρες προπόνηση και ο οποίος πραγματικά κάνει μια εξαιρετική δουλειά στην ομάδα του. Καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες, με υγεία στους ποδοσφαιριστές μας και δύναμη σε προπονητές και διοικήσεις».

Related posts

Ανακοίνωση ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ

Ρένος Γιαμπουράς

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου 23/9 και 24/9 σε Α’ και Β’ Πειραιά

Abola Team 3

Παρελθόν αποτελεί ο Παρίσης Γαργαλής από τον Αστέρα Νίκαιας.

Abola Team 2