free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Φιλική νίκη η Αστυπάλαια (5-0)

Σ’ ένα φιλικό παιχνίδι ιδιαίτερου χαρακτήρα για τον τεχνικό της Αστυπάλαιας, Γιώργο Πράπα, η ομάδα του νίκησε τον Αργοναύτη με 5-0.
Ο κόουτς  παρέδωσε στην διοίκηση του Αργοναύτη μια ανθοδέσμη σαν φόρο τιμής, για τον πρόσφατο χαμό του εμβληματικού προέδρου της ομάδας Γεωργίου Καλαφατά, ο οποίος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που εμπιστεύτηκε τον νεαρό τεχνικό και τον “βάφτισε” προπονητικά, όπως μας τόνισε ο ίδιος.
Ευκαιρία για ξεμούδιασμα των παιχτών και δοκιμές για τους δύο προπονητές, με την ομάδα της Αστυπάλαιας να δείχνει το καλό της πρόσωπο και να ανεβάζει ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο το οποίο ήταν και καταλυτικό στην έκβαση του σκορ όπου η ομάδα πέτυχε τέσσερα από τα πέντε γκολ.
Τα τέρματα σημείωσαν οι Ρηγούτσος, Ε. Καραμπίνης, Σαμ και Γκάμπρι (2).
ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ: Καραθανάσης, Μπαλτάς, Σπανογιάννης, Ι. Καραμπίνης, Κοσμάς, Χασάπης, Ε. Καραμπίνης, Φ. Μουράτης, Τσετσώνης, Γκέρτι, Ρηγούτος.
Στο  δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Πύρρος, Μουράτης, Μάτζαρης, Σαμ, Δημόπουλος, Γκάμπρι, Πίνας και Μακρής.
Σε δηλώσεις του ο Πράπας, τόνισε τα εξής: «Είμαι ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παιδιών σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Παρόλο που στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν λίγο άναρχοι στο ανασταλτικό κομμάτι και επιτρέψαμε στον αντίπαλο ο όποιος ήταν πολύ καλά στημένος μέσα στο γήπεδο, να μας δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις, καταφέραμε και κλείσαμε το πρώτο μέρος προηγούμενοι στο σκορ με το γκολ του Ρηγούτσου.
Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι στο γήπεδο, πήραμε μέτρα πλησιάζοντας με ορθολογικό τρόπο την αντίπαλη εστία και τελειώσαμε τις φάσεις μας εύστοχα ώστε να έρθει αυτό το σκορ, το οποίο για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία, όσο η σωστή επιθετική προσέγγιση του ματς από τους παίχτες μου, στο δεύτερο μέρος.
Θέλω να ευχαριστήσω τον συνάδελφο προπονητή της ομάδας του Αργοναύτη για το πολύ δυνατό και ενδιαφέρον φιλικό αγώνα που δώσαμε και του εύχομαι, δύναμη και καλή σεζόν με υγεία στον ίδιο και στους παίχτες της ομάδας του Αργοναύτη”.

Related posts

Οι διαιτητές και οι παρατηρητές στα ματς της Τετάρτης (22/11) και το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (25 και 26/11) στον Πειραιά

Abola Team 3

Τα αποτελέσματα στα παιχνίδια του Σαββάτου (18/2) στον Πειραιά

Abola Team 3

Τα πλήρη αποτελέσματα στα ματς του Σαββατοκύριακου (3 και 4/3) στον Πειραιά

Abola Team 3