free page hit counter
23.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Έδωσε τα χέρια με τον Έρβις Ζιάι

Μία ακόμη μεταγραφή έκανε η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, καθώς η διοίκηση ενέταξε στο ρόστερ του συλλόγου τον Έρβις Ζιάι. Το σχετικό δελτίο Τύπου της ομάδας αναφέρει τα παρακάτω:
«Η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού Έρβις Ζιάι. Ο 30χρονος ακραίος οπισθοφύλακας έρχεται στην ομάδα με σκοπό να βοηθήσει με την πλούσια εμπειρία και τις ικανότητες του και να τεθεί άμεσα στην διάθεση του προπονητή της ομάδας, Αντώνη Βαζλαματζή.
Ο Έρβις έχει πλούσιο βιογραφικό, καθώς ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Πανιωνίου, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε με την Κ 20 της Καλλιθέας. Έχει παίξει επίσης σε Ένωση Ρέντη, Αγία Παρασκευή, ΑΕ Περάματος, Αγία Ελεούσα, Άγιο Δημήτριο, αλλά και στην Γ’ Εθνική με τον Ηλυσιακό και τον ΑΟ Γλυφάδας, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Ατρόμητος Πειραιά. Η διοίκηση της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων καλωσορίζει τον Έρβις Ζιάι και του εύχεται πάνω απ’ όλα υγεία και να επιτευχθούν όλοι οι ομαδικοί και προσωπικοί του στόχοι».

Related posts

Δυνατά για Παπαϊωάννου η ΑΕ Αιγάλεω

Kώστας Παλαιολόγος

Παλαιο Φαληρο_ Αγιος Δημητριος 2 _2

Ρένος Γιαμπουράς

Όρθια στην Ερυθραία η Κηπούπολη

abola10