free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Τραυματισμοί με το ξεκίνημα.. για τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης

Με την απώλεια του Τάσου Παρασίδη από την ανδρική ομάδα αλλά και του Ντάνιελ Συζίου από τη Κ-16 θα αναγκαστεί να συνεχίσει ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης, αφού κ οι δυο τραυματισμοί θα χρειαστούν χρόνο για την επανένταξη τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Αναλυτικά:
“Δυστυχώς η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στα επίσημα πρωταθλήματα συνοδεύτηκε από δυο σοβαρούς τραυματισμούς ποδοσφαιριστών μας.
Ο Τάσος Παρασίδης στον αγώνα της πρώτης ομάδος υπέστη σοβαρό κάταγμα στην μύτη έπειτα από σύγκρουση και χρειάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο όπου του παρασχεθήκαν οι πρώτες βοήθειες και του έγιναν αρκετά ράμματα καθώς και του ποδοσφαιριστή Ντάνιελ Συζίου όπου στο πρωινό παιχνίδι Κ-16, εναντίον της Πεύκης, έπειτα από σπρώξιμο αντιπάλου έπεσε και έσπασε το χέρι του(κάταγμα κερκίδας και ωλένης) με αποτέλεσμα να χρειαστεί να διακομιστεί σε δυο νοσοκομεία για την σωστή επαναφορά του.
Σύσσωμο το ΔΣ, οι προπονητές και όλα τα μέλη του συλλόγου εύχονται και στα δυο παιδιά περαστικά , καλή ανάρρωση και ταχεία επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους δυνατότεροι από πριν.”

 

 

Related posts

Την ίδια ώρα θα ορίζονται τα κρίσιμα ματς στην Α’ ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Oι 4 Όμιλοι στην Α’ ΕΠΣΑ

Abola Team

Δείτε εδώ live την κοπή πίτας της ΕΠΣ Αθηνών

abola10