free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Νίκη – πρόκριση στο Κύπελλο για τον Αστέρα Βάρης

Με δύο γκολ του Καλλιμάνη και με αρκετούς νέους στο ρόστερ ο Αστέρας Βάρης κατάφερε να επικρατήσει της ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ  και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, παίζοντας με 10 παίκτες από το 59΄ έπειτα και από την αποβολή του Νιούμαν.
Ο Αστέρας Βάρης κατάφερε να προηγηθεί νωρίς με τα 2 γκολ του Καλλιμάνη στο 23΄ και στο 26΄ κάνοντας το 0-2, ενώ η ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ μείωσε στο 57΄ με γκολ του Θεοφανιδη διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.
Στο 59′ αποβλήθηκε απο το παιχνίδι με 2πλη κίτρινη κάρτα ο Νιούμαν για τον Αστέρα Βάρης, ο οποίος είχε ήδη μια κίτρινη από το 38΄, αλλά οι γηπεδούχοι δεν καταφεραν να αξιοποιήσουν θετικά την αριθμητική τους υπεροχή ως το τέλος του αγώνα.
ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Σκούρτης, Καυκιας (60΄ Kermezo), Βαμβακούλας (53΄ Σκορδης, 60΄ Πανου), Mahmutllari, Μucaj, Λιούμης, Θεοφανίδης, Φλέσσας, Δερμανουτσος (46΄ Τσιώλης), Μαλικλαρι, Μπροτσι.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Χαμηλος, Δημητρόπουλος (46΄ Σακελλαρίου), Κοφσανιδης, Νικολακόπουλος, Βαμβακούλας, Μάγγος (46΄ Παντιδης), Νιούμαν, Χριστίνης (46΄ Φαμελης), Καλλιμάνης (57΄ Γιάννης), Ντούλιας (46 ΄ Αλεξoπουλος), Μπακας.

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά (2/10) Αποτελέσματα

Abola Team

Εκλογές ΕΠΣΑΝΑ: Κατατέθηκαν οι υποψηφιότητες, κρίσιμη ημέρα η σημερινή!

Ρένος Γιαμπουράς

ΓΙΑΡΕΝΗΣ: Λήξη πρωταθλημάτων και στέψη πρωταθλητών…

Abola Team