free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ABOLA PLUSΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΜΩΝ

Κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο από τον ΠΑΟ Ρουφ

Ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ για ακόμη μία χρονιά πρωταγωνιστεί στην κοινωνική προσφορά!
⏩Αγαπητές/-οι φίλες/-οι, γνωρίζετε ότι ο Σύλλογος μας βρίσκεται πάντα δίπλα στους ευάλωτους συνανθρώπους μας. Αυτές τις ημέρες, που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, η ανάγκη αυτή για κοινωνική προσφορά αυξάνεται και έτσι με αίσθημα ευθύνης αποφασίσαμε να βάλουμε το λιθαράκι μας, ώστε να μην λείψει τίποτα σε αυτές τις Γιορτές στα κορίτσια που φιλοξενούνται στο “Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Θηλέων”.
⏩Ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ ξεκινάει από αύριο Τετάρτη 14/12/22 και εώς την Παρασκευή 23/12/22 την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης (περισσότερες πληροφορίες ως προς τα είδη στην 2η φωτογραφία), τα οποία θα δοθούν στο παραπάνω Ίδρυμα που επιτελεί σημαντικό κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο και εμείς, από τη δική μας πλευρά, επιθυμούμε να συμβάλουμε σε αυτό.
⏩ Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας – και όχι μόνο – καθώς και τα παιδιά και τους γονείς των Ακαδημιών μας, οι οποίοι έχουν στηρίξει έμπρακτα παλαιότερες ανάλογες δράσεις μας και τους ευχαριστούμε πολύ, να συμμετέχουν σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια για να κάνουμε πιο όμορφα τα Χριστούγεννα πολλών μικρών παιδιών που χρειάζονται τη βοήθεια μας.
⏩ Ο Σύλλογος μας ήταν, είναι και θα είναι πρωτοπόρος σε ζητήματα κοινωνικής προσφοράς και κοινωνικής ευαισθησίας. Δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από το να δίνεις χαρά στο συνάνθρωπο σου και να βλέπεις χαμόγελα στα πρόσωπα των μικρών παιδιών. Ελάτε, λοιπόν, να προσφέρουμε όλοι μαζί πολλά τέτοια χαμόγελα στα κορίτσια του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος!?
#paoroufFC #παο_ρουφ_ακαδημιες #rouf_family #christmas #social_activities

Related posts

O… σερ Δημήτρης Μαυρίκος την Παρασκευή 12/3 στις 8 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου

Μπαράζ μεταγραφών στον ΠΑΟ Ρουφ

Abola Newsroom

Αλλάζει ο ποδοσφαιρικός χάρτης της Σαντορίνης

Mάνος Χρυσός