free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαράζ μεταγραφών στον ΠΑΟ Ρουφ

παο ρουφ
Ο ΠΑΟ Ρουφ πραγματοποίησε 6 μεταγραφές:
“Η ΠΑΕ ΠΑΟ ΡΟΥΦ ΑΘΗΝΩΝ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Κωνσταντίνο Κουκοβίνη, Σταύρο Γαϊτάνη και Τζόι Τσαρκάνι.
Ο Κωνσταντίνος Κουκοβίνης είναι 25 ετών και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τον Χαραυγιακό πραγματοποιώντας αρκετές εμφανίσεις στη Γ’ εθνική κατηγορία.

 

 

O Σταύρος Γαϊτάνης είναι 20 ετών, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και έχει αρχίσει την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τις ακαδημίες του ΟΦΗ, ενώ προηγούμενος σταθμός του υπήρξαν τα Χανιά.
Ο Τζόι Τσαρκάνι είναι 28 ετών, αγωνίζεται ως σέντερ φορ και έχει καταγωγή από την Αλβανία. Έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Αλβανίας αλλά και της Αυστραλίας, όπως η West Adelaide SC, ενώ στη χώρα μας έχει φορέσει τη φανέλα του Άγιου Ιερόθεου.
Κωνσταντίνε, Σταύρο και Τζόι καλωσήρθατε στην οικογένεια του ΠΑΟ Ρουφ!”

 

“Η ΠΑΕ ΠΑΟ ΡΟΥΦ ΑΘΗΝΩΝ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Εμμανουήλ Σμπώκο, Αλέξανδρο Δούμα και Κωνσταντίνο Τσόγκα.
Ο Εμμανουήλ Σμπώκος είναι 19 ετών και αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και κεντρικός αμυντικός. Ενσωματώνεται στην ομάδα μας με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Κηφισιά εώς το τελος της σεζόν. Εκτος της Κηφισιάς έχει φορέσει νωρίτερα τη φανέλα του ΟΦΗ.
Ο Αλέξανδρος Δούμας είναι επίσης 19 ετών, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και έρχεται στο Ρουφ ως δανεικός από την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης μέχρι το τελος της αγωνιστικής χρονιάς.
Ο Κωνσταντίνος Τσόγκας είναι 21 ετών και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γαλατσίου, της ΑΕΚ, του Απόλλων Σμύρνης και της γερμανικής FC Zehlendrof, ενώ φόρεσε τη φανέλα του Ακρίτα Χλώρακα από την Κύπρο.
Εμμανουήλ, Αλέξανδρε και Κωνσταντίνε σας καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΟ Ρουφ!”

Related posts

Στις καθυστερήσεις νίκησε ο Άρης την Καλλονή για την Football League

Abola Team 3

Επέστρεψαν στα θρανία Βασιλόγιαννης και Βαλιός της Λαμίας

Abola Team 3

Θεμιστοκλής: Υπέγραψε ο Μποντοζάκης

Abola Team