free page hit counter
25.4 C
Αθήνα
2 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σμυρνής: «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου!»

Τα εύσημα στους παίκτες του για την εκπληκτική πορεία που έχουν διαγράψει, απένειμε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδας Σμυρνής.

 

 

Την ξέφρενη κούρσα του στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας συνέχισε απτόητος ο Ολυμπιακός Λιοσίων, με την δύσκολη, όσο ιδιαίτερα σημαντική του νίκη επί της μαχητικής Δόξας Βύρωνα με 1-0.

Ένα «τρίποντο» που παρέχει τη δυνατότητα στους «ερυθρόλευκους» να φιγουράρουν στην κορυφή του πρώτου ομίλου με 28 πόντους έχοντας συγκάτοικο τον Ήφαιστο Περιστερίου και φυσικά να ατενίζουν τη συνέχεια με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Άκρως χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Λεωνίδα Σμυρνή:

«Πετύχαμε μία ιδιαίτερα σημαντική, αλλά και δίκαη νίκη. Ήμασταν η ομάδα, που δημιούργησε τις περισσότερες και πιο καθαρές φάσεις για γκολ, είχαμε δοκάρι, ενώ και το πέναλτι, που καταλογίστηκε υπέρ μας και το οποίο μας χάρισε την νίκη ήταν απόλυτα σωστή απόφαση από τους διαιτητές. Θεωρώ ότι κερδίσαμε μία πολύ δυνατή ομάδα, όπως είναι η Δόξα Βύρωνα, την οποία έχω στην καρδιά μου, λόγω και της πολύχρονης ποδοσφαιρικής μου θητείας. Είμαι σίγουρος ότι θα αργά ή γρήγορα θα βρει τον δρόμο της» ήταν το αρχικό σχόλιο του αρχιτέκτονα των επιτυχιών του Ολυμπιακού Λιοσίων, ο οποίος στη  συνέχεια δεν παρέλειψε να απονείμει τα εύσημα στους ποδοφαιριστές του για όλα όσα έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής:

«Αυτό, που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την προσπάθεια, που έχουν καταβάλει από την αρχή της φετινής περιόδου. Έχουν πετύχει υπέρβαση.. Συνεχίζουμε με το κεφάλι χαμηλά. Η προσοχή μας πλέον επικεντρώνεται στην επόμενη πολύ δύσκολη υποχρέωση που μας περιμένει, το εκτός έδρας ντέρμπι κορυφής με την Αγία Παρασκευή. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι κι έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς πριν τις γιορτές»

 

Υποτροπή ο Αθανασιάδης 

Ο Γιώργος Αθανασιάδης ήταν ο μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης με την Δόξα Βύρωνα. Ο ποιοτικός επιθετικός, που προερχόταν από κάκωση στο γόνατο, υπέστη υποτροπή στα πρώτα λεπτά που αγωνίστηκε, μεάμεση συνέπεια άπαντες στην ομάδα να περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί.

 

 

 

 

Related posts

Χατζηαλέξης: «Με ηρεμία αντιμετωπίζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά»

Στην Ηλιούπολη ο Γιώργος Μπουτίβας

Kώστας Παλαιολόγος

Ανανεώνουν το … χρυσό τους μέλλον στην Α.Ε. Ηρακλείου!

Kώστας Παλαιολόγος