free page hit counter
24.5 C
Αθήνα
16 Σεπτεμβρίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Atlantis FC Academy!

Η Ατλαντίδα Ανθούσας και η ακαδημία ποδοσφαίρου FAIRPLAY ανακοίνωσαν την πλήρη συνεργασία τους σε όλα τα επίπεδα, ενσωματώνοντας τα τμήματα υποδομής της ακαδημίας στο νέο σχήμα του «Atlantis FC Academy»

 

Άλματα προόδου και στο κομμάτι των Υποδομών κάνει η Ατλαντίδα, η οποία ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την ακαδημία ποδοσφαίρου FAIRPLAY!

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Έπειτα από 3 χρόνια συνεργασίας η ακαδημία ποδοσφαίρου FAIRPLAY και η ομάδα της Ατλαντίδας αποφασίσουν να προχωρήσουν σε πλήρη συνεργασία ενσωματώνοντας όλα τα τμήματα υποδομής της ακαδημίας στο νέο σχήμα του «Atlantis FC Academy». Έτσι από φέτος όλα τα τμήματα υποδομής θα αγωνίζονται επίσημα στα πρωταθλήματα ΕΠΣΑΝΑ με τα χρώματα του ΑΟ Ατλαντίς.

Η παραπάνω εξέλιξη καθιστά πλέον την «Atlantis FC Academy», ως την μεγαλύτερη ακαδημία ποδοσφαίρου στην περιοχή της Παλλήνης-Ανθούσας, με περισσότερους από 180 μικρούς αθλητές.

Οι προπονήσεις της ακαδημίας θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται τόσο στα γήπεδα του «FairPlay» στην Παλλήνη (Λ.Ανθούσης 26 ) όσο και στο δημοτικό γήπεδο Ανθούσας που αποτελεί και την επίσημη έδρα της ομάδας.

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ

Η ομάδα της Ατλαντίδας ιδρύθηκε το 1995 και αποτελεί μια από τις πιο παλαιές ομάδες της Ανθούσας, έχοντας διανύσει μια ιστορική πορεία στο ποδοσφαιρικό χώρο της Ανατολικής Αττικής.

Τα τελευταία τρία χρόνια 2013-2016, η ομάδα της Ανθούσας έχει πανηγυρίσει 2 πρωταθλήματα με ταυτόχρονες ανόδους από την Γ στην Β κατηγορία (2014) και από την Β στην Α κατηγορία (2016) και θεωρείται πλέον μία από τις σημαντικές αναφορές στο χώρο του στην Αττική.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ FAIRPLAY

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου “FAIR PLAY” ιδρύθηκε το 1999 και σήμερα αριθμεί περίπου 180 αθλητές. Φιλοσοφία και σκοπός της Ακαδημίας είναι μέσω της σκληρής και μεθοδικής άθλησης, η διαμόρφωση του χαρακτήρα των νέων, η ευγενής άμιλλα, η αγάπη για το ποδόσφαιρο και ο πολιτισμός της άθλησης. Θεωρούμε ότι το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής και έτσι προσπαθούμε να θέσουμε τις βάσεις στα παιδιά της Ακαδημίας για σωστό Αθλητισμό, για τη σωστή σωματική, ψυχική, πνευματική και κοινωνική τους καλλιέργεια, με την καθοδήγηση ενός επιτελείου επιλεγμένων προπονητών – καθηγητών φυσικής αγωγής

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα της ακαδημίας για την σεζόν 2016-2017 και τις εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στο 210-6666628.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

 

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά (5/2) αποτελέσματα στην Ανατολική Αττική

Abola Team

Μάχη Μαραθώνα-Κεραυνός Κερατέας 2-1-Στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε 23 λεπτά όλα τα γκολ

Abola Team 3

Σε καλό δρόμο ο Ολυμπιακός, νίκη 4-0 επί των Γλυκών Νερών

Ρένος Γιαμπουράς