free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΟ

Αποφάσεις Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ που διεξήχθη σήμερα στην Αθήνα, επιβεβαίωσε με ψήφους 58 υπέρ και 1 κατά, την απόφαση περί άρσης της αναστολής διεξαγωγής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Παράλληλα, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε την αποστολή επιστολής προς τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, με την οποία ζητεί συνάντηση προκειμένου η ΕΠΟ να του υποβάλλει συγκεκριμένο αίτημα που θα αφορά στα σωματεία που δεν έχουν αποκτήσει ακόμη την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση ή δεν έχουν ενταχθεί στο Μητρώο για οποιοδήποτε λόγο.

Αναφορικά με τη μείωση του ποσοστού παρακράτησης από τα τηλεοπτικά συμβόλαια των ΠΑΕ, το θέμα θα εξεταστεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ που θα προτείνει τις δέουσες λύσεις.

Για το θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας, ο κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος πρότεινε να μην ληφθεί τιμωρητική απόφαση για τη Super League, σε ένδειξη καλής πίστης και θέλησης και αποφασίστηκε η σύγκληση σύσκεψης για την επόμενη εβδομάδα στην ΕΠΟ, με συμμετοχή όλων των φορέων (ΚΕΔ, διεθνείς διαιτητές, επαγγελματικές λίγκες) ώστε να εξεταστεί ο τρόπος υλοποίησής της.

Related posts

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Π.Ε.Π.Π.: Δηλώσεις Παπακανέλλου (vid)

abola10

Ανακοινώνονται τα νέα μέλη των Δικαστικών Οργάνων, όπως προέκυψαν από τις εργασίες της Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων – Μελών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ρένος Γιαμπουράς

“Θανάσης Μητράκης ” Το γούρι της ομάδας ποδοσφαίρου άμμου “ΑΤΛΑΣ”

Abola Team 2