free page hit counter
24.4 C
Αθήνα
12 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καρπούζας: «Να δουλέψουμε σε επαγγελματικά πρότυπα!»

 

Το στίγμα του για τον Άγιο Δημήτριο της επόμενης περιόδου έδωσε ο έμπειρος τεχνικός των «κυανέρυθρων».

 

 

Η δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου, το οποίο θα απαρτίζεται κατά πολύ μεγάλο ποσοστό από ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών αποτλεού το προαπαιτούμενο για τον προπονητή του Αγίου Δημητρίου Αντώνη Καρπούζα. Ο επιτυχημένος τεχνικός, ο οποίος γνωρίζει όσο λίγοι τις ιδιαιτερότητες, αλλά και τις κασταστάσεις που επικρατούν στην ομάδα με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr» φρόντισε να δώσι το δικό του στίγμα όσον αφορά το εγχείρημα της επόμενης περιόδου: 

«Πρωταρχικός μας στόχος ενόψει της νέας σεζόν είναι να επανασυγκροτηθούμε. Μαζί με τον διοικητικό μας ηγέτη το Μανώλη Τζινευράκη, αποσκοπούμε να δημιουργήσουμε μία πολύ οργανωμένη ομάδα, η οποία θα λειτουργεί κάτω από επαγγελματικά πρότυπα και θα θέσει τις υγιείς βάσεις να διεκδικήσει πρωταγωνιστικές βλέψεις» ήταν το αρχικό σχόλιο του Αντώνη Καπρούζα, για να συμπληρώσει: 

 

«Το συγκεκριμένο εγχείρημα το έχουμε ξαναδουλέψει στο παρελθόν με εξαιρετικά αποτελέσματα στις ανώτερες κατηγορίες. Οι επιτυχίες έρχονται μέσα από πολύ σκληρή δουλειά κι εμείς θα επιμείνουμε σε θέματα άρτιας οργάνωσης και λειτουργίας. Αποσκοπούμε να αναδείξουμε όσο καλύτερα γίνεται παιδιά που προέρχονται από την ομάδα Νέων, ώστε να ενσωματωθούν με τον ιδανικότερο τρόπο στην ανδρική ομάδα. Με ξεκάθαρο στόχο να  δημιουργήσουμε ένα σύνολο, το οποίο θα απαρτίζται κατά πολύ μεγάλο ποσοστό απο δικά του παιδιά που θα έχουν υψηλό κίνητρο διάκρισης». 

Related posts

Ανανέωσε και ο Διονύσης Χρονόπουλος με την Αθηναϊδα

Κεκλεισμένων οι αγώνες και στην Αθήνα

abola10

Παπαζαφειρόπουλος: «Πρέπει να ανασυνταχθούμε…»

Kώστας Παλαιολόγος