free page hit counter
27.3 C
Αθήνα
8 Σεπτεμβρίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συνεργασία του Ιάλυσου που απέκτησε Μαγκάκη με τον Ευαγόρα

Σε νέα βάση θα λειτουργεί η ομάδα του Ευαγόρα στα επόμενα χρόνια.

Οι «πράσινοι» της πόλης μας θα συνεργάζονται με την ομάδα του ΓΑΣ Ιάλυσος, έπειτα από συμφωνία που επετεύχθη το βράδυ της Παρασκευή.
Ο Ευαγόρας επισημοποίησε την συνεργασία του με τους «τοξοβόλους» με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Μετά από συνάντηση πού πραγματοποίησαν την Παρασκευή 30/06/2017 σε φιλικό κλίμα, εκπρόσωποι των διοικήσεων του ΓΑΣ Ιάλυσος και του Α.Ο. Ευαγόρας , αποφάσισαν την συνεργασία των δύο συλλόγων με την υπόσχεση να δοθούν ποδοσφαιριστές από τον έναν προς τον άλλο σύλλογο».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», ήδη υπάρχει συμφωνία για παραχώρηση νεαρών ποδοσφαιριστών από τον ΓΑΣ Ιάλυσος στον Ευαγόρα, προκειμένου να τον ενισχύσουν στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Στο μεταξύ στην απόκτηση του δεξιοπόδαρο μεσοαμυντικού, Γιώργου Μαγκάκη που αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στην Αμβρακία Κωστακίων προχώρησε ο Ιάλυσος.

Αναλυτικά, το κειμενο:

Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μαγκάκη

Ο Γιώργος είναι γεννημένος στις 16 Οκτωβρίου 1998 , έχει ύψος 1,72 και αγωνίζεται ως δεξιός και αριστερός μεσοαμυντικός . Τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τα έκανε στην Άρτα και σε ηλικία 16 ετών αγωνίστηκε στη Γ εθνική με την Αναγέννηση Άρτας . Στη συνέχεια κατάφερε 2 ανόδους στη Γ εθνική με τις ομάδες Σκουφά Κομποτίου και Αμβρακία Κωστακιών όπου ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

Ο παίκτης δήλωσε:

Χαίρομαι που μπαίνω στην οικογένεια του Ιάλυσου. Θα προσπαθήσω από την μεριά μου να βοηθήσω ούτως ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θέλω να ευχαριστώ τον προπονητή μου Αλεξιάδη Αλέξανδρο και τον πρόεδρο για την ευκαιρία που μου δίνουν να δείξω τις δυνατότητες μου μέσα από την ομάδα.”

Related posts

Επιστρέφει ο Τζανής στον ΠΟΑ

Abola Team 3

Νίκη στη Γλυφάδα και… ελπίζει ο Αστέρας Βάρης

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα του Σαββάτου (14/10) στους τέσσερις ομίλους

Abola Team