free page hit counter
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Επιστροφή Ρόππα-Ζυγούρη στην τεχνική ηγεσία του Χαραυγιακού

Δύο γνώριμα πρόσωπα στον κόσμο του Χαραυγιακού με επιτυχημένη θητεία στην ομάδα επέστρεψαν και πάλι στην τεχνική ηγεσία του Χαραυγιακού.

Συγκεκριμένα με τους Λουκά Ρόππα και τον βετεράνο άσο του Πανιωνίου Δημήτρη Ζυγούρη στην τεχνική ηγεσία θα πορευτεί τη νέα περίοδο ο Χαραυγιακός, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας. Οι δύο έμπειροι τεχνικοί οδήγησαν τη σεζόν που πέρασε τη Δόξα Βύρωνος σε μια εξαιρετική πορεία, ενώ μαζί ήταν και στο Χαλάνδρι. Και οι δύο έχουν ξαναπεράσει από τον Χαραυγιακό σαν ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Ο Λουκάς Ρόππας με τον συνεργάτη του Δημήτρη Ζυγούρη είναι το προπονητικό δίδυμο της ομάδας μας.Οι μέχρι πρότινος προπονητές της Δόξας Βύρωνα,μετά από συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο Εμμ.Φύτρο ήρθαν σε συμφωνία να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας.Σημειωτέον και οι δύο έχουν αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στο Χαραυγιακό στην Β’ Εθνική.

Related posts

Βύρωνας: Πήρε τον Βελισσαρόπουλο

Abola Team

Στην Πάργα για ολιγοήμερες ανάσες ο διοικητικός ηγέτης της Αθηναϊδας Αλέξανδρος Κινδιλίδης

Abola Team 3

Μελένος: «Θα δουλέψω σκληρά για να υλοποιηθούν οι στόχοι της Διάνα»

Γιώργος Ανανίδας