free page hit counter
27.3 C
Αθήνα
8 Σεπτεμβρίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Επέστρεψε ο Κατσούλης στην ΑΕ Ηρακλείου

Στην ομάδα των βορείων προαστίων επανήλθε ο 22χρονος μέσος μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων και την παρουσία του στον ΑΟ Σύρου.

 

 

 

Την μεγάλη του επιστροφή στην ΑΕ Ηρακλείου πραγματοποίησε ο Ανδρέας Κατσούλης. Ο 22χρονος αριστεροπόδαρος μέσος, μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων στην Σύρο, αλλά και την παρουσία του στην ερασιτεχνική ομάδα του όμορφου νησιού των Κυκλάδων, επιστρέφει στον σύλλογο των βορείων προαστίων, με σκοπό να βοηθήσει αποφασιστικά την ομάδα να υλοποιήσει τους φετινούς υψηλούς στόχους που έχει θέσει. 

Η επιστροφή του Κατσούλη αναμένεται να ισχυροποιήσει σε σημαντικό βαθμό την ΑΕ Ηρακλείου, αφού πρόκειται για παίκτη – «πολυεργαλείο», που μπορεί με την ίδια ευχέρεια να αγωνιστεί σε ολόκληρη την αριστερή πτέρυγα, αλλά και στον άξονα τόσο ως κεντρικός  μέσος, όσο και σε ρόλο στόπερ. Γεγονός το οποίο προκαλεί την απόλυτη ικανοποίηση του προπονητή Νίκου Παπαρούνη ενόψει του εγχειρήματος της νέας σεζόν. 

Γερό τεστ με ΑΟ Χαϊδαρίου 

 

Την ευκαιρία να εξάγει ακόμη πιο ασφαλή συμπεράσματα για την πορεία προετοιμασίας της ομάδας του θα έχει ο τεχνικός Νίκος Παπαρούνης στη φιλική αναμέτρηση με τον ΑΟ Χαϊδαρίου, η οποία έχει οριστεί για το ερχόμενο Σάββατο 26 Αυγούστου στις 6 μ.μ

Related posts

Τα σημερινά (27/10/19) αποτελέσματα στην ΕΠΣΑ

Abola Newsroom

Τσαμόπουλος Γιώργος (Διάνα): “Βγάζω το καπέλο στους παίκτες μου”

abola10

Ασταμάτητος Χολαργός

Παντελίδης Mάνος