free page hit counter
24.5 C
Αθήνα
16 Σεπτεμβρίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καπράλος: «Για τέταρτο ματς χάνουμε βαθμούς στο τέλος»

Το σύνθημα για άμεση ανασύνταξη έδωσε ο τεχνικός της Κορωνίδας Γιάννης Καπράλος.  

 

 

 

Σε οδυνηρή εντός έδρας από τον φορμαρισμένο Αρίων με 1-0 υποχρεώθηκε η Κορωνίδα, η οποία την υποχρέωσε να κατρακυλήσει στην Πέμπτη θέση του τρίτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ με 22 πόντους. 

Το γεγονός ότι το νεανικό συγκρότημα του Γαλατασσίου επιδεινύει κατ’ εξακολούθηση έλλειμμα συγκέντρωσης στα τελευταία λεπτά των τελευταίων του αναμετρήσεων, προκάλεσε τον εύλογο προβληματισμό του τεχνικού Γιάννη Καπράλου, ο οποίος τόνισε τα εξής: 

«Για τέταρτο παιχνίδι το τελευταίο διάστημα γινόμαστε στο ίδιο έργο θεατές, αφού χάνουμε βαθμούς στα τελευταίο λεπτά των αναμετρήσεων. Κάτι, το οποίο θα πρέπει να μας προβληματίσει . Αντιμετωπισαμε μία ομάδα, η οποία παρουσιάζεται αρκετά ανεβασμένη και αυτό φρόντισε να το αποδείξει εντός του αγωνιστικού χώρου. 

Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας  στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕ Αιγάλεω, όπου θα παλέψουμε για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα».

 

Μαζικές αποχωρήσεις 

Παρελθόν αποτελούν από την Κορωνίδα τρεις παίκτες, τα κενά των οποίων οι ιθύνοντες έσπευσαν να τα καλύψουν.

 

Ο λόγος για τον 31χρονο δεξιό εξτρέμ Δημήτρη Παλαιοθόσδωρο, ο οποίος πήρε μεταγραφή στην Θύελλα Περιστερίου και τους 19χρονους μπακ Κώστα Λιέρο, Βαγγέλη Περιφράκη, που αφέθηκαν ελεύθεροι αν συνεχίσουν την καριέρα τους σε ομάδα της αρεσκείας τους.

 

  

 

Related posts

Νεοπεντελικός-Ηρακλής Περιστερίου 3-0

Abola Team 3

ΠΑΣ Αθηνών 1966-Νεοπεντελικός 0-6

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα

Abola Team