free page hit counter
16.7 C
Αθήνα
24 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε ματς θρίλερ η Προοδευτική 3-2 τον Πέλοπα Κιάτου

Σε ένα ματς με πολλά γκολ και αρκετό θέαμα η Προοδευτική πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο και σε συνδυασμό με την ήττα του Εθνικού βρίσκεται μια ανάσα από την κορυφή.

 

Μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τέρμα του Ραχίμ. Τα πανηγύρια δεν κράτησαν πολύ όμως. Ο Βλάχος στο 10′ νίκησε από κοντά τον Ριζάϊ και έφερε το ματς στα ίσα. Η ολική ανατροπή συνέβη στο 35′. Ο Ζίζηλας ήταν ο θύτης εκμεταλλευόμενος αναπουμπούλα στην άμυνα του Πέλοπα.

 

Ωστόσο, ο σύλλογος του Κιάτου δεν πτοήθηκε. Στο 41′ ο Αναγνωστόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Πράττος με κεφαλιά έγραψε το 2-2. Το ημίχρονο έκλεισε έτσι με τις δύο ομάδες ισόπαλες.

 

Στο δεύτερο μέρος οι “βυσσινί” πίεσαν για τρίτο γκολ και τελικά τα κατάφεραν στο 86′. Έπειτα από φάση διαρκείας και δύο δοκάρια ο Κουιρουκίδης με το κεφάλι του έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στην εστία των φιλοξενούμενων.

 

Μεγάλη νίκη για το συγκρότημα του Λουκά Καραδήμου που θα τα δώσει όλα μέχρι το τέλος για την κατάληψη της πρώτης θέσης.

 

Προοδευτική (Λ. Καραδήμος): Μπαντίκος, Ξυγκάκης, Ζίζηλας, Καλαϊτζίδης, Παπανικόλας, Ντάλας, Κουιρουκίδης, Μπέλερης, Νικολόπουλος, Δηλαβέρης, Μαρής, Βλάχος.

 

Πέλοπας Κιάτου (M. Γκόφας): Ριζάϊ, Ταμπάκης, Ραχίμ, Κουρούμαλης, Παινέσης, Νάνος, Παπουτσής, Αναγνωστόπουλος, Πράττος, Μπούκης, Μπαλογιαννίδης.

Related posts

«‘Εκλεισε» στον Εθνικό ο Κατσικοκέρης

Abola Team 2

Ο Πάρης Ανδράλας ο αντικαταστάτης του Μελολόγγη στην τεχνική ηγεσία του Φωστήρα

Abola Team 3

Νίκη γοήτρου στο Λουτράκι με 2-0 ο Διαγόρας

Abola Team 2