free page hit counter
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Χτύπησε σε τροχαίο ο Μπίμπιζας του Καματερού-Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με σοβαρό χτύπημα στο πόδι

Σε αγγειοπλαστική τένοντα δακτύλου και αρτηρίας υποβλήθηκε ο Γιάννης Μπίμπιζας του Καματερού ύστερα από το σοβαρό τροχαίο που ενεπλάκη πριν λίγες ημέρες στην οδό Παπάγου στο Καματερό.

Ο νεαρός στόπερ, ο οποίος μετέβαινε στο γήπεδο για την προπόνηση της Παρασκευής με την μοτοσυκλέτα του, χτύπησε άσχημα ύστερα από την πτώση στο οδόστρωμα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

 

 

Το ατύχημα του συγκλόνισε παίκτες και διοίκηση με το άκουσμα της είδησης ενώ ο προπονητής Νίκος Κουνάδης μετέβη στο σημείο του ατυχήματος για βοήθεια και συμπαράσταση. Η σοβαρότητα του τραύματος θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες από τους θεράποντες ιατρούς.

 

Η διοίκηση, οι συμπαίκτες του, η τεχνική ηγεσία αλλά και οι φίλοι της ομάδος εύχονται στον Γιάννη Μπίμπιζα ταχεία ανάρρωση και σύντομα να είναι γερός και δυνατός.

paokamaterou Paokamaterou στις 2:43 μ.

Related posts

Μεγάλη νίκη η Νέα Σμύρνη 2-1 την Κηφισιά 2010

Abola Team

Βαθμοί και ουσία το Καματερό 3-1 με Νέα Σμύρνη: Χάτ τρικ από τον νεαρό Τσιομπανίδη

Abola Team 3

Μετεβελής (Άτταλος Ν Φιλαδέλφειας): “Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό”(vid)

abola10