free page hit counter
27.3 C
Αθήνα
8 Σεπτεμβρίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Χιντασέλι: Στόχος μας πάντα η νίκη στην Παλαιόχωρα-Λύση της συνεργασίας με εννέα παίκτες

Ένα από τα νέα πρόσωπα της Παλαιόχωρας είναι και ο Αλέξανδρος Χιντασέλι, ο οποίος την ερχόμενη περίοδο θ’ αγωνίζεται στον ΑΟΠ.

 

 Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε στο athlitiko για την καινούργια… σελίδα που γυρίζει στην ποδοσφαιρική του πορεία. Ξεκαθάρισε, μάλιστα, ότι σημαντικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε η παρουσία του Αστέριου Θέμελη, ενώ πρόσθεσε πως στόχος της ομάδας των Χανίων θα είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι.

 

Αναλυτικά τόνισε: «Στην απόφαση μου να έρθω στην Παλαιόχωρα έπαιξε ρόλο ο προπονητής μου. Εκείνος μ’ έκανε να έρθω στην Κρήτη και είναι αλήθεια ότι μ’ άρεσε το πλάνο που υπάρχει με αρκετά νέα παιδιά.

 

Στόχος μας πάντα θα είναι η νίκη κι από’ κει και πέρα ό, τι βγει. Εγώ από την πλευρά μου, θέλω να βοηθήσω την ομάδα ν’ ανέβει όσο γίνεται ψηλότερα και μαζί μ’ αυτή αν μπορέσω ν’ ανέβω και ’γω».

Πηγή athlitiko gr

Ο ΑΟΠ, που ενισχύεται κυρίως με νεαρούς ποδοσφαιριστές, γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας με 9 ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι εκ των οποίων είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο φέτος.

 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

 

«Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιόχωρας ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τους: Μανουσάκη Δημοσθένη-Παπαδόπουλο Αποστόλη-Σαμαρά Παντελή-Καζαντζίδη Γιάννη-Κορνελάτο Αντρέα-Λάσπατζη Στέλιο-Ντιέγκο Μεντίνα-Κοντογιάννη Γιάννη-Προβατίδη Χρήστο! Τους ευχαριστούμε για όλα και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια!! Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Μανουσάκη Δήμο για την προσφορά του στην ομάδα μας, ήταν τιμή μας και είμαστε υπερήφανοι που συνεργαστήκαμε με έναν τέλειο επαγγελματία»!

Related posts

Θέλει νίκη στο τελευταίο ματς της σεζόν ο Ιάλυσος

Abola Team 2

“Βλέπει” Σταυριανό ο Αήττητος Σπάτων

Abola Team 2

Πρόβα τζενεράλε ο Αιολικός του Κώστα Ψυρόπουλου 9 Σεπτέμβρη με ομάδα Super League!-Θαυμασμός για την άψογη οργάνωση της ομάδας

Abola Team 3