free page hit counter
16.7 C
Αθήνα
24 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΣΟΛΑΚΟ Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Κοντά σε μία πολύ δυνατή και ηχηρή μεταγραφική απόκτηση βρίσκεται η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις με τον πολύπειρο στόπερ Βαγγέλη Τσολάκο και απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Μία κίνηση, η οποία θα ενισχύσει κατά πολύ την αμυντική γραμμή της ΑΠΕ ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣΑ για την περίοδο 2018-2019.

Μακρά και μαχητική η καριέρα του 31χρονου στόπερ, ο οποίος διακρίνεται για τις ηγετικές του ικανότητες στα μετόπισθεν.

Ο Βαγγέλης Τσολάκος, που είναι κάτοικος Αγίας Βαρβάρας, ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Κύπρου Κορυδαλλού και εν συνεχεία αγωνίστηκε με τους ερασιτέχνες του Ιωνικού, όταν οι Νικαιώτες ήταν στην Α΄ Εθνική. Συνέχισε στον Ηρακλή Νικαίας, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο από την Α΄ Πειραιά στην Δ΄ Εθνική, ενώ συνέχισε και την επόμενη σεζόν στο εθνικό πρωτάθλημα με το νικαιώτικο σωματείο. Ακολούθως έπαιξε με το Μοσχάτο στην Δ΄ Εθνική, με τον Άρη Αμφιάλης στην Α΄ Πειραιά, με την Ολυμπιάδα στην ίδια κατηγορία, ενώ συνέχισε σε Θύελλα Κορυδαλλού και με Αττικό στην Αθήνα, όπου κέρδισε την άνοδο από την Β΄ στην Α΄ ΕΠΣΑ. Στο πιο πρόσφατο παρελθόν αγωνίστηκε για μία (1) σεζόν με την ΑΕ Ν. Φαλήρου στην Α΄ Πειραιά, για 1,5 χρόνο με τον ιστορικό Ερμή Κορυδαλλού στην Α΄ ΕΠΣΠ, για ένα (1) χρόνο στην Χαλκηδόνα και την Α΄ κατηγορία, ενώ στο β΄ μισό της περιόδου 2017-2018 αγωνιζόταν με τον Αίαντα Σαλαμίνας στην Α΄ Πειραιά.

Ο Βαγγέλης Τσολάκος, εκτός απροόπτου, θα είναι το 3ο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΠΕ, μετά τους Κώστα Σιδέρη από Κύπρο Κορυδαλλού και Δημήτρη Λάππα από Κηπούπολη.

Πηγή ipolimas.gr

 

 

APTSOL

Related posts

Με χατ τρικ του Χαλά η Αλσούπολη 4-0 την Άμιλλα Περιστερίου

Abola Team 3

Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης: Το ανακαινισμένο γήπεδο είναι εδώ και είναι πανέμορφο

Γιώργος Ανανίδας

Εκλογές τη Δευτέρα 4 Ιουνίου στα Μελίσσια

Abola Team 3