free page hit counter
16.7 C
Αθήνα
24 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Παπαρούνης: «Θα προσπαθήσουμε να αφήσουμε το στίγμα μας»

Την άποψη ότι ο ΑΟ Χαϊδαρίου έχει όλα τα φόντα να διακριθεί, εξέφρασε ο έμπειρος τεχνικός του Νίκος Παπαρούνης

 

 

 

 

Με την απαιτούμενη ανυπομονησία να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας , ώστε να πιστοποιήσουν τις υψηλέ βλέψεις, που έχουν θέσει για τη νέα απαιτητική σεζόν, υποδέχθηκαν στον ΑΟ Χαίδαρίου το αποτέλσμα της κλήρωσης – διαχωρισμού των ομίλων.

 

Χαρακτηριστικές του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζουν την ιστορική και φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προαστίων το επερχόμενο πρωτάθλημα,ε ίανι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Νίκου Παπαρούνη:

 

«Καλούμαστε να ριχτούμε στη μάχη σ’ ένα πολύ δύσκολο και ιδιαίτερο πρωτάθλημα. Οι στόχοι μας είναι ξεκάθαροι κι επιδιώκουμε να αφήσουμε το δικό μας στίγμα, Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και να δείξουμε τη δυναμική μας και τη αξία μα απέναντι σε πολύ δυνατές και παραδοσιακές ομάδες με εμπειρία και δυναμική, όπως είναι ο Φωστήρας,ο ΠΑΟ Ρουφ, η Διάνα Ηλιούποληςε, ο Ολυμπιακός Λιοσίων, όπως φυσικα΄και ομάδες πολύ δυνατές κι αξιόλογες που έχουν κρατήσει επί σειρά ετών τους προπονητές τους, που έχουν επιδείξει τρομερό έργο όπως ο Πανερυθραϊκός κΑι ΑΟ Περιστερίου και οι οποίες στοχεύουν ψηλά» ήταν τοα ριχκό σχόλιο του Νίκου Παπαρούνη, για να προσθέσει:

 

 

 

«Από την πλευρά μας συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά με ξεκάθαρη επιδίωξη να εμφανισοτύμε απόλυτα έοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος κΑι το κυριότερο αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε μία πρωταγωνιστική παρουσία. Στο χέρι μας είναι να τα καταφέρουμε,. Παιχνίδι με παιχνίδι θα διαπιστώσουμε τί έχουμε καταφέρει»

 

Related posts

Την απόκτηση του Κωνταντίνου Δρόση ανακοίνωσε η Κηφισιά

Abola Team 3

Άγιος Θωμάς – Θύελλα 2-2: Τραυματισμός του ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, Γιώργου Μπόκου

Abola Team

Διάνα Ηλιούπολης-Χολαργός 0-2

Abola Team 3