free page hit counter
24.5 C
Αθήνα
16 Σεπτεμβρίου, 2024
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

Παννεαπολικος vs Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C. 0-1

Στο 3 φιλικό προετοιμασίας η ομάδα της  Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού, νίκησε με 1-0 τον Παννεαπολικό.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδος στα social media:

 

“Άλλο ένα φιλικό παιχνίδι έδωσε η ομάδα μας στα πλαίσια της προετοιμασίας λίγο πριν την έναρξη των πρώτων επίσημων παιχνιδιών την ερχόμενη εβδομάδα για τον θεσμό του κυπέλλου.

Η ομάδα μας επικράτησε με 0-1 ενός αρκετά δυνατού αντιπάλου αλλά το σκορ δεν έχει καμία σημασία καθώς αυτό που ενδιαφέρει τον προπονητή της ομάδας μας είναι να βγάλει η ομάδα κάποια στοιχεία της προπόνησης στο γήπεδο και να λυθούν τα πόδια των ποδοσφαιριστών μας.Η ομάδα μας αγωνιστηκε με αρκετές έλειψεις σε αυτό το φιλικό παιχνίδι καθώς δεν αγωνίστηκαν οι Καρακασιδης, Ξαφακης, Μανώλης, Αθανασόπουλος, Δρούζας, Χαρτοματσιδης, Δαλκας και τραυματίστηκαν πολύ νωρίς στο φιλικό οι Μπλέτσας (Διάστρεμμα 2ουβαθμου), Καλογερογιαννης (Διασηση), Σιεκας (θλάση).

Το παιχνίδι έγινε κάτω από συνεχή βροχή που έκανε βαρύ το γήπεδο για τις ομάδες αν αναλογιστούμε ότι τα πόδια είναι βαριά λόγο προετοιμασίας.

Η ομάδα μας ήταν αρκετά καλή σε μεγάλη διάρκεια του αγώνα με κατοχή της μπάλας κ καλή κυκλοφορία, κίνηση, ταχύτητα και πίεση στον αντίπαλο στοιχεία που θέλει ο προπονητής μας.Σιγουρα η ομάδα θέλει πολύ δουλειά ακόμα σε όλα τα κομμάτια καθώς είναι νωρίς ακόμα για να είναι έτοιμη αλλά με την σκληρή δουλειά που γίνεται όλα θα βελτιωθούν κ θα φτάσει η ομάδα στο επίπεδο που επιθυμεί ο προπονητής μας.  Το γκόλ για την ομάδα μας πέτυχε ο Νελα με υπέροχη ενέργεια και εξαιρετικό σουτ που έστειλε την μπάλα στο Γ της αντίπαλης εστίας.

Για την ομαδα μας αγωνιστηκαν οι Γκερλες, Τοκατλιαν, Σιεκας, Δερματας, Ξανθακης, Πλατσιδακης, Ξενος, Πιτερος, Κοτσιοβος, Μπλετσας, Μαρλαφεκας, Νελα, Σαλαμης, Καλογερογιαννης, Λαζαρου.

Συνεχιζουμε την σκληρή δουλειά… πειθαρχεία…. σοβαρότητα και προσήλωση.

Προχωραμε.”

Related posts

Ματιά στο “μέλλον”

Μεγάλη δημοσκόπηση από το Αμπόλα!

abola10

Αποχώρησε ο έμπειρος γκολκίπερ Βασίλης Παπαδόπουλος από την ΑΕ Μοσχάτου

Abola Team 3