free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Κάτσικας: «Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις με Άρη Βούλας»

Το σύνθημα για ανάλογη συνέχεια έδωσε ο τεχνικός του Αστέρα Βάρης Μιχάλης Κάτσικας, ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη Βούλας

 

 

 

Την εκπληκτική του πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ συνέχισε απτόητος ο Αστέρας Βάρης με τη σπουδαία  εκτός έδρας νίκη του επί του Παθιακάκη με 2-0.

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο συνοδεύτηκε από νά εξαιρετική εμφάνιση κι επέτρεψε στο συγκρότημα των Μεσογείων να παραμείνει ακλόνητο στην κορυφή και να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

 

Με τον τεχνικό Μιχάλη Κάτσικα να επιβραβεύει τους ποδοσφαιριστές του:

 

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Παθιακάκη με 2-0, η οποία μας επέτρεψε  να μείνουμε ψηλα΄σ τη βαθμολογία και συνδυάστηκε με όμορφο ποδόσφαιρο. Η ομάδα μας έχει βρει έναν πολύ καλό ρυθμό, τον οποίο θέλουμε να διατηρήσουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Η προσοχή μας πλέον επικεντρώνεταιστην αναμέτρηση με ον Άρη Βούλας. Μία πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις.

 

Μοναδική απουσία για την τεχνική ηγεσία αποτελεί ο τραυματίας Σταύρος Μάναλης.

 

 

Related posts

Οι ευχές του ΑΟ Άνοιξης

Abola Team 3

Αποκτήθηκαν ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Γιώργος Παπαντζίμας και ο στόπερ Βασίλης Ποστόλης, τους οποίους γνωρίζει άριστα ο κόουτς Νίκος Κόκκινος

Ρένος Γιαμπουράς

Τις επετειακές εμφανίσεις θα παρουσιάσει ο ΑΟ Άνοιξης

Abola Team 3