free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

«Έφυγε» ένας καλός άνθρωπος, «έφυγε» ένας κύριος…

Ουδείς αναντικατάστατος, λέει το ρητό…
Επίσης, σε κάθε κανόνα, υπάρχει η εξαίρεση…
Έτσι και στον παραπάνω, καθώς άνθρωποι σαν τον Δημήτρη Παυλόπουλο σπανίζουν στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο και πραγματικά το κενό τους είναι δυσαναπλήρωτο…
Ένας κύριος που πρόσφερε πολλά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και στην πολυαγαπημένη του Πέρα Κλουμπ, τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο φυσικά και ως προπονητής.
Δυστυχώς δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας, αφού ήδη από χθες «ταξίδεψε» στη γειτονιά των αγγέλων…
Εκεί θα καταλήξει σίγουρα ένας άνθρωπος σαν και αυτόν. Τόσο καλοσυνάτος και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη…
Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη, πέρα φυσικά από την οικογένειά του, σε ολόκληρη την Πέρα Κλουμπ, σε ολόκληρο το αθηναϊκό ποδόσφαιρο.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του…
Σήμερα Δεύτερα (25/11) στις 15:30 στο Νεκροταφείο Αμαρουσίου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία.
Ποιος ήταν ο Δημήτρης Παυλόπουλος
Ο εκλιπών πάλεψε με γενναιότητα την επάρατη νόσο για δύο ολόκληρα χρόνια και έφυγε σε ηλικία 54 ετών. Ήταν παντρεμένος με την Μαρίνα και είχε δύο παιδιά ένα αγόρι 11 ετών και την μικρή κόρη 6 ετών…
Ο Δημήτρης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον ΑΟ Κωφών σε ηλικία 14 ετών.
Το 1988 πήρε μεταγραφή στη ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ, όπου μαζί με τα αδέλφια του αποτέλεσαν το μοναδικό φαινόμενο των έξι αδελφών σε μία ομάδα!
Το 1993 πήγε στον Εθνικό Ελληνορώσων (Α’ Κατηγορία) όπου αγωνίστηκε για πέντε χρόνια.
Μετά ξανά στην ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ, ενώ πέρασε και από Θησέα Ν. Μάκρης και ΑΟ Γαλατσίου για να τερματίσει την πλούσια καριέρα του στο «Δικέφαλο».
Σαν παίκτης διακρινόταν για το πάθος, το πείσμα, την δύναμή και την πειθαρχία στις οδηγίες των προπονητών του. Ένας παίκτης για όλες τις αποστολές.
Η μεγάλη αγάπη του Δημήτρη για το ποδόσφαιρο τον έφερε σύντομα στην θέση του προπονητή (κάτοχος διπλώματος προπονητή ΕΠΟ).
Ακόμα και όταν ήταν παίκτης ανέλαβε τμήματα υποδομών σε πολλές ομάδες. Πέρα Κλουμπ, ΑΟ Γαλατσίου, Τριφυλλιακός και Πατήσια. Μεγάλη του αδυναμία η ανάδειξη νέων ταλέντων.
Πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σήμερα στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο έχουν περάσει από τα χέρια του.
Ανάλαβε τον ΑΟ Κωφών και για τρία χρόνια έκανε αξιοπρεπή πορεία.
Τα τελευταία πέντε χρόνια πριν την ασθένειά του ήταν τεχνικός ηγέτης στην Πέρα Κλουμπ και συνέβαλε στην άνοδο στην Β’ Κατηγορία το 2015.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο προπονητής Στάθης Πανακούλιας και οι παίκτες του αφιέρωσαν την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου με 4-2, σε ένα παιχνίδι που έγινε στην σκιά της είδησης του χαμού του αγαπημένου τους προπονητή.
*Αποχαιρετούμε το Δημήτρη Παυλόπουλο με δύο βίντεο, από την περίοδο που βρισκόμουν στο «Πάμε Μπάλα».
Στο πρώτο θα δούμε στιγμιότυπα από τον αγώνα Πανιώνιος Καισαριανής-Πέρα Κλουμπ 0-2, το οποίο και είχα τη χαρά να περιγράψω. Με τη νίκη αυτή ήρθε η άνοδος της ομάδας στη Β’ ΕΠΣΑ, υπό την τεχνική ηγεσία του εκλιπόντα.
Στο δεύτερο τα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση με τον Κρόνο Αθηνών, καθώς και δηλώσεις του (από το 2′:07” και μετά), καθώς αν δεν ήταν οι τελευταίες του ως προπονητής, σίγουρα ήταν από τις τελευταίες του…

Related posts

Εύκολο τρίποντο ο Βύρωνας (3-0)

Abola Team

Ένσταση για Μπιτσάνη η Ηλιούπολη

abola10

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Abola Team