free page hit counter
15.7 C
Αθήνα
18 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Mε ανατροπή το “Ηράκλειο” στους “32” του Κυπέλλου

 Ένα εντυπωσιακό 20λεπτό στην επανάληψη ήταν αρκετό για την ομάδα του Ηρακλείου να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση επί του Αγίου Δημητρίου με 4-2 και να βρεθεί αύριο στην κλήρωση των “32” του Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Α 
Μετά το πρώτο 45λέπτο η πρόκριση έμοιαζε χαμένη υπόθεση για τους γηπεδούχους αφού πήγαν στα αποδυτήρια με δύο γκολ πίσω στο σκορ.
Για μια ακόμα φορά το Ηράκλειο μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε τις ευκαιρίες να προηγηθεί στο σκορ αλλά τελικά δεν το κατάφερε. 
Μάλιστα κόντρα στην ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν  με ένα πολύ όμορφο γκολ από το Αρώνη στο 32΄ που σημάδεψε σωστά με σουτ από την γωνία της περιοχής πετυχαίνοντας το 0-1. 
Πριν προλάβουν μάλιστα να ξεπεράσουν το σοκ, τέσσερα λεπτά αργότερα ο Καρώνης έχασε την μπάλα και αναγκάστηκε στην συνέχεια να ανατρέψει τον Σαρρηασλάνογλου παραχωρώντας το πέναλτι..
Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Σαντριάς κάνοντας το 0-2.
Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο άσχημα για το Ηράκλειο στο 41′ όταν ο Λιαπίδης αποχώρησε σφαδάζοντας από το γήπεδο.
Η επανάληψη όμως επεφύλασσε ένα τελείως διαφορετικό σκηνικό και μια απίστευτη ανατροπή σε μόλις 18 λεπτά.
Τρία λεπτά από το ξεκίνημα ο Μακρίδης  που είχε περάσει σαν αλλαγή στο ξεκίνημα της επανάληψης εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα και με γυριστό σουτ μείωσε σε 1-2.
Στο 58′ ο Νταβαρίνος έφυγε ωραία από δεξιά και επιχείρησε ένα γύρισμα με την μπάλα να βρίσκει στον Τάγκαλο και να καταλήγει στα δίχτυα  για να γίνει έτσι το 2-2.
Τέσσερα λεπτά αργότερα (62′) έρχεται η ολική ανατροπή.
Ο Κιρτζιαλίδης με όμορφη ενέργεια κερδίζει την μπάλα μπαίνει στην περιοχή όπου ανατρέπεται από τον Γαλημίτη για να δοθεί το πέναλτι.
Ο Μακρίδης  ανέλαβε την εκτέλεση του στέλνοντας τον Μακρή στην άλλη πλευρά  δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του με 3-2.
 Στο 65′ ο Τελχάι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του και με δυνατό βολέ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Μακρή διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 4-2.
Διαιτητές: Σύψας, Μαρκαντωνάτος, Καφρίτσας.
Α.Ε. Ηράκλειο (Λουκάς Ρόπας): Μολφέσης, Καρώνης (45′ Μερτκόλα), Χιώτης (51′ Κατσούλης), Κόντι, Λιαπίδης (41′ λ.τ. Τελχάι), Χρήστου, Κιρτζιαλίδης (67′ Μαντάς), Τουγουντζόγλου, Γκούγκας, Νταβαρίνος, Φοινίκης (46′ Μακρίδης).
Αγίος Δημήτριος (Φώτης Θανέλλας): Μακρής, Γαλημίτης, Καλαντζής, Τσάκος, Τάγκαλος, Τσώνης, Αρώνης, Κόττας (72′ Σκόνδρας), Χαραλαμπόπουλος, Σαντριά (72′ Νικολάου), Σαρρηασλάνογλου.

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 12/2

Abola Newsroom

Προπόνηση την Τρίτη 24/10 οι Μικτές Παίδων και Νέων της ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Διάνα: «Θα κόψουμε την πίτα με την επανεκκίνηση της Ακαδημίας και του ανδρικού τμήματος»

Γιώργος Ανανίδας