free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ Εθνική: Ετοιμάζεται νομοσχέδιο για την οικονομική εξασφάλιση των ποδοσφαιριστών

Νομοσχέδιο που θα εξασφαλίζει οικονομική ασφάλεια στους ποδοσφαιριστές της Γ’ Εθνικής, φαίνεται πως ετοιμάζεται από το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές της τέταρτης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα μπορούν να εξασφαλίζουν την μισθοδοσία τους μέσω των ιδιωτικών συμφωνητικών που υπογράφονται στη Γ’ Εθνικής Κατηγορία, ανάμεσα σε αθλητή και σωματείο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το kavalapoint.gr.

Το συμφωνητικό στη συνέχεια θα κατατίθεται στην εφορία με 1% παρακράτηση και έτσι θα κατοχυρώνεται το δικαίωμα των ποδοσφαιριστών στις πληρωμές. Ταυτόχρονα, οι αθλητές θα δικαιούνται διάφορα κρατικά βοηθήματα, κάτι που μέχρι σήμερα δεν συνέβαινε.

Εφόσον όλο αυτό γίνει πραγματικότητα, θα μιλάμε για μία εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη προς όφελος των παικτών της κατηγορίας.

Related posts

Πρώτο φιλικό για Θύελλα Ραφήνας

Abola Team 2

Ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Ρωμανάκη στον ΠΟΑ

Abola Team 2

Καρπαθάκης και με την βούλα στον Διαγόρα

Abola Team 2