free page hit counter
Abola.gr
ΕΠΟΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑΕΠΣΑΝΑΕΠΣΔΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Αναβάλλονται και οι αγώνες των Μικτών ομάδων

Λόγω των πολλών κρουσμάτων κορονοϊού αναβλήθηκαν όπως είναι γνωστό τα πρωταθλήματα σε Γ’ Εθνική, ΕΠΣΑ και ΕΠΣΑΝΑ, ενώ με ανακοίνωση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ δεν θα παίξουν ούτε οι Μικτές ομάδες και φυσικά αυτές της Ανατολικής Αττικής (Κ -17 και Κ -15) που επρόκειτο να αγωνιστούν στις 12 Ιανουαρίου με τις αντίστοιχες της Αρκαδίας, στην Τρίπολη. Όπως όλα δείχνουν, τα ματς θα διεξαχθούν στις 26 του μήνα.
Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για το θέμα αυτό αναφέρει τα εξής: «Με απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, εκτός της αγωνιστικής δράσης το προσεχές Σαββατοκύριακο σε Γ’ Εθνική και Γυναικεία Πρωταθλήματα, αναβλήθηκαν και οι αγώνες των Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ-17 και Κ-15 της 12 και 19/1/22».

Related posts

Τρεις σημαντικές ανανεώσεις για τον Κεραυνό – Αισιόδοξος ο Μακροδημήτρης

Ρένος Γιαμπουράς

Εντυπωσιάζει ο νεαρός Δημητρακόπουλος στον Άτταλο

Abola Team 3

Το λεύκωμα του Στρατηγού του ελληνικού ποδοσφαίρου “Μυστικά και άλλες αποκαλύψεις για τον θρύλο του Ελληνικού ποδοσφαίρου Μίμη Δομάζο” παρουσιάζεται σήμερα 23/5 στις 8 το βράδυ στο Αμφιθέατρο του Δήμου Κορωπίου

Abola Team 3