free page hit counter
16 C
Αθήνα
18 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Το Ηράκλειο του Ν. Παπαρούνη 2-1 την Δόξα Βύρωνος-Κάταγμα στο χέρι υπέστη ο παίκτης των νικητών Κραψίτης, θλάση ο Αναγνωστόπουλος

Με τον τραυματισμό του άσου της ομάδας Κραψίτη ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο ΚΑΤ σημαδεύτηκε η νίκη που πέτυχε το Ηράκλειο του άξιου και επιτυχημένου τεχνικού Νίκου Παπαρούνη επί της Δόξας Βύρωνος με σκορ 2-1.

Η νίκη για το Ηράκλειο αποδείχθηκε πύρρεια αφού υπέστη θλάση και ο Αναγνωστόπουλος.

Στον αντίποδα η νέα σερί ήττα της Δόξας Βύρωνα καθιστά δύσκολη την παραμονή και του Φώτη Θανέλλα στον πάγκο της ομάδας.

Μόλις στο 3′ το σουτ του Λούρμπα σταμάτησε στον Γκλώτσο, ενώ στο 10′ η ενέργεια του Ανδρέα Ατματζίδη πέρασε μόλις άουτ.

 

Στο 28′ έγινε το 1-0 με κεφαλιά του Γκούγκα μετά το κόρνερ του Καφετζή.

 

Στην επανάληψη,το Ηράκλειο ήταν ανώτερο και έφτασε κοντά στο 2-0 στο 58′ με τον Καφετζή να έχει δοκάρι με σουτ ενώ στη συνέχεια ο Βαδνώρος είπε ‘όχι’ στο σουτ του Τσάτου.

 

Στο 82′ μετά από πάσα του Κατσούλη ο Γκούγκας έκανε το 2-0 δίνοντα σαφές προβάδισμα για τη νίκη σκοράρωντας για δεύτερη φορά κόντρα στην προηγούμενη του ομάδα, με τον Μιχαήλ στο 87′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Νικος Παπαρουνης) Γκλώτσος, Μέρτκολα, Κατσούλης, Φερεντίνος, Αναγνωστόπουλος (24′ λ.τρ. Λύκος), Δήμας, Κραψίτης (46′ λ.τρ. Τσάτσος), Χρήστου, Γκούγκας, Καφετζής (90+3 Μέτσο) Αντωνόπουλος (90′ Σπυριδάκης).

 

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Φώτης Θανέλλας) Βανδώρος, Καμαρινόπουλος, Τασιουλής, Κοντοές, Ατματζίδης Α., Σπυρόπουλος,Μιχαήλ, Πιτσινός (46′ Ατματζίδης Π.), Λούρμπας, Κοτόφ (71′ Μπάγερ), Παπαχειμώνας (64′ Κάππος)

 

Related posts

Ντέρμπι σε Νέα Ιωνία, Ίλιον και Ηλιούπολη

Abola Team

Γύρισε το ματς ο Χαραυγιακός και νίκησε εκτός έδρας τον ΑΟ Περιστερίου με 2-1-Καταγγελίες των νικητών για περίεργα άτομα

Abola Team 3

Στο 0-0 Άγιος Δημήτριος και Ανθούπολη

Abola Team