free page hit counter
18.1 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Το ‘πε και το έκανε ο Παθιακάκης που απέκτησε τον παικταρά Νίκο Λαζαρίδη-Το παρασκήνιο της μεγάλης μεταγραφής

Το ‘πε και το έκανε ο Γιάννης Παθιακάκης και ενέταξε στο ρόστερ της ομάδας του Παθιακάκη παικταρά η απόκτηση του οποίου προκάλεσε πάταγο και την είχαμε προαναγγείλλει.

Συγκεκριμένα υπέγραψε ο παικταράς Λαζαρίδης που προέρχεται από τον Ατρόμητο που θα παίζει όποτε του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις ενώ και τα δύο παιδιά του Οδυσσέας και Δημήτρης είναι στις ακαδημίες του Παθιακάκη.

Στην μεταγραφή του μέτρησε πολύ η φιλίας τους αλλά και το γεγονός ότι ήταν ο μάνατζερ του μέσω της εταιρείας word of sports μαζί με τον Εμμανουηλίδη σε Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο.

ΤΟΠΕ ΚΑΙ ΤΟΚΑΝΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗ ΜΕΤΡΗΣΕ Η ΦΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΌΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ ΣΕ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Ο Κοζανιώτης άσος που συνέδεσε το όνομα του κυρίως από την παρουσία του στον Αστέρα Τρίπολης ήρθε σε συμφωνία με το σύλλογο της Ανατολικής Αττικής μετά από πιέσεις που δέχθηκε από τον προσωπικό του φίλο ΓΙώργο Παθιακάκη.

Στην Καστοριά έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα για να ακολουθήσουν οι Πανιώνιος, Ατρόμητος και Άρης όπου αποτέλεσε το χρυσό σκόρερ στη νίκη στο Βιθέντε Καλντερόν κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Related posts

Ακαδημιες Ποδοσφαιρου – Κυανους Αστηρ Βαρης

Ρένος Γιαμπουράς

Με περίπατο ο Παλληνιακός 4-0 εκτός τον Θησέα Νέας Μάκρης

Abola Team 3

Τρομερή επιτυχία είχε η χοροεσπερίδα του Άρη Βούλας

Abola Team 3