free page hit counter
20.7 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Έγινε καπνός ο Αήττητος με το εκτός έδρας 2-0 επί του Αιολικού

Η αλλαγή προπονητή δεν πτόησε τον Αήττητο του Πάρη Κωνσταντακόπουλου που νίκησε εκτός έδρας την ομάδα της Μυτιλήνης με σκορ 0-2.

Έτσι, την πέμπτη του συνολικά νίκη στο πρωτάθλημα, και δεύτερη μακριά από την έδρα του, πέτυχε ο Αήττητος που πέρασε νικηφόρα από την Μυτιλήνη και αυξησε κι άλλο την διαφορά του από την Χαλκίδα. Η ομάδα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου μπήκε καλύτερα στον αγώνα, από τους γηπεδούχους και μόλις στο 8΄ είχε την πρώτη της καλή φάση στο ματς με τον Νικλητσιώτη.

Η απάντηση από την ομάδα του Κώστα Ψυρρόπουλου, ήρθε στο 14΄ με το σουτ του Μπουρού να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Μιχελή. Από το σημείο εκείνο και μετά δεν υπήρξε κάτι το αξιόλογο στο παιχνίδι, με το στείρο 0-0 να διατηρείται, μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 46΄ ο Αήττητος άνοιξε, το σκορ χάρη σε μακρινό σουτ του Δουκάκη.

Οι γηπεδούχοι μετά το γρήγορο γκολ που δέχτηκαν προσπάθησαν να αντιδράσουν, και να φτάσουν στην ισοφάριση κάτι που είχε, σαν συνέπεια να δημιουργηθούν χώροι. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα στο 72΄ο Αήττητος να ζευγαρώσει τα τέρματα του με τον Κρητικό, αποτέλεσμα το οποίο και διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε του αγώνα.

 

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Κώστας Ψυρρόπουλος): Γιώτας, Λάσπατζης (80’ Καδής), Κρητικός, Τάχιας, Κεσίδης (69’ Κροτσίδας), Κριπιντίρης, Διακορωνας (80’ Λάλας), Παληγεώργος, Χρήστου, Μπουρούς, Λαμπράκης

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Μιχελής, Μουστάκης, Τσέπας (87’ Κατσικογιάννης), Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας, Σκαφίδας, Δουκάκης, Φερέιρα, Κρητικός, Τσιλιγγίρης (90’ Βιδάλης), Νικλητσιώτης

Πηγή: sdna

Related posts

Φιλική ισοπαλία ο Ερμής Ζωνιανών με Τύλισο

Abola Team 2

“Στόχος του Ατρόμητου Πειραιά να είναι ανταγωνιστικός”

Ρένος Γιαμπουράς

Γ’ Εθνική: Τα πλήρη αποτελέσματα

Abola Team