free page hit counter
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ντόρτια» κορυφής για Ολυμπιακό!

Εξαιρετικοί οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν με θριαμβευτικό τρόπο από το Αγρίνιο συντρίβοντας με 4-1 τον Παναιτωλικό πετυχαίνοντας την πέμπτη τους συνεχόμενη νίκη.

 

 

Στην κορυφή της Super League επέστρεψε ο Ολυμπιακός επικρατώντας στο Αγρίνιο με 4-1 του γηπεδούχου Παναιτωλικού

Οι πρωταθλητές Ελλάδας χρειάστηκα ν ένα τετράλεπτο (62’-65’), ώστε να … καθαρίσουν ουσιαστικά το παιχνίδι και να μετατρέψου το 1-1 σε 1-3 με τα τέρματα των Κώστα Φορτούνη (62’) και Καρίμ Ανσαριφάρντ (65) και ουσιασιτκά να «κλειδώσουν» την πέμπτη συνεχόμενη νίκη  τους στο πρωτάθλημα

 

Ο Φορτούνης άνοιξε το σκορ στο 6’, εκμεταλλευόμενος εξαιρετική κάθετη του Μάρκο Μάριν, ωστόσο το… εντυπωσιακό αυτογκόλ του Ένγκελς έφερε σε πλήρη ισορροπία την αναμέτρηση. Στο ημίχρονο ο Λεμονής έριξε στο ματς τον Οφόε αντί του «άγευστου» Πάρντο και από τα πόδια του Βέλγου ξεκίνησε η ανατροπή. Στο 62’ ο Έλληνας μεσοεπιθετικός χρίστηκε για δεύτερη φορά σκόρερ, μετά από τρομερή ενέργεια του Καρίμ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ιρανός φορ… ξεδίπλωσε το «δώρο» του Μόρα και «κλείδωσε» το διπλό για την ομάδα του. Στις καθυστερήσεις ο Τζούρτζεβιτς με υπέροχη κεφαλιά έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αυτή η ήτα ήτα η πρώτη μετά από τρεις αγωνιστικές για τα «καναρίνια» που παραμένουν μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη κι ενώ έχουν παιχνίδι περισσότερο. Αποδοκιμασίες από τους φίλους των γηπεδούχων με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

 

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μιχάι, Μόρας, Μαρινάκης (67’ Κλέσιο), Τσοκάνης, Ρότσα, Μάρκος Πάουλο, Ρόσα, Ντίας, Μάζουρεκ, Μοράρ (74’ Μαρκόφσκι)

 

 

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ομάρ, Κούτρης (69’ λ. τρ Φιγκέιρας), Σισέ, Ένγκελς, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Πάρντο (46’ Οφόε), Μάριν, Ανσαριφάρντ (76’ Τζούρτζεβιτς)

 

 

Related posts

«Κόκκινο» της Αστυνομίας στους φίλους της Λαμίας!

Abola Team 3

Europa League: Τα ζευγάρια των play offs

admin

Φινλανδία – Ελλάδα 2-0: Ναυάγιο στο Tάμπερε

Abola Team 2