free page hit counter
20.7 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ειδική μνεία στον κόσμο της Παλαιόχωρας έκανε ο Μαγκαφίνης

Ο προπονητής της Χανιώτικης ομάδας τόνισε ότι δεν γνωρίζει αν γίνει κάτι με τη φυσική έδρα της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά το τέλος του νικηφόρου Tελικού με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (2-1) στη συνέντευξη Τύπου είναι οι εξής:

 

 «Είναι μέρα χαράς για εμάς, είναι το δεύτερο Κύπελλο στο νομό Χανίων, μετά το Σούπερ Καπ, μία διαφορετική διοργάνωση. Δεν ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος, ο οποίος ήταν το πρωτάθλημα. Είναι μια πολύ καλή χρονιά για την ομάδα μας. Εμένα μου έκανε εντύπωση ο κόσμος που είχαμε.

 

Φέτος παίξαμε ένα πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής με ομάδες ιστορικές και ποτέ δεν είδα αυτόν τον κόσμο. Δεν ξέρω αν γίνει το γήπεδο στην Παλαιόχωρα, που θα το ζητήσω να γίνει κάτι με το γηπεδικό, ώστε να βοηθήσει αυτός ο κόσμος την ομάδα να της δώσει ώθηση. Έτσι φεύγω γεμάτος από αυτό.

 

Όσον αφορά το παιχνίδι αντιμετωπίσαμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, επιπέδου Γ’ Εθνικής. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κάνουμε ανάπτυξη από πίσω, αλλά κάναμε τραγικά λάθη, χάσαμε πολλές φορές την μπάλα.

 

Η αντίπαλη ομάδα είχε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία όπως είπε και ο κ. Κολιτσιδάκης. Πραγματικά ήμασταν πάρα πολύ κακοί και τα ηνία του παιχνιδιού τα είχε το ΣΥΝΚΑ. Πήγαμε στο 0-0 στο ημίχρονο και αν ανατρέξω και στα ματς του πρωταθλήματος, όσες φορές δεν δεχθήκαμε γκολ η ομάδα μας έχει πολλά… κουράγια στο δεύτερο ημίχρονο, ανεβαίνει κι έχει την εμπειρία.

 

Παρότι μπήκε μπροστά στο σκορ η ομάδα του ΣΥΝΚΑ, από τη στιγμή που ισοφαρίσαμε με ένα πολύ ωραίο γκολ – και σε συνεργασία και σε τελείωμα – από τον Παντελή Σαμαρά – που για μένα μαζί με τον Δήμο (Μανουσάκη) ήταν οι καλύτεροι παίκτες της ομάδας – πήραμε την ψυχολογία του αγώνα. Ενώ βάλαμε το 2-1 και μπήκαμε μπροστά στο σκορ, μια απερίσκεπτη προσπάθεια του Μαζιώτη, ενώ είχαμε το σκορ εμείς κι είναι έμπειρο παιδί, δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη και το ματς δυσκόλεψε.

 

Εκεί πιάσανε και οι αλλαγές τόπο και διαχειριστήκαμε πάρα πολύ σωστά το παιχνίδι. Είδα ότι μετά το δεύτερο γκολ η ομάδα του ΣΥΝΚΑ με μεγάλες μπαλιές να μας απειλεί, χωρίς ουσιαστικά να μας κάνει μία ευκαιρία και εκεί το ματς θεωρητικά «κλείδωσε» και τέλειωσε εύκολα θα έλεγα – παρόλο που ήμασταν με δέκα παίκτες στο τελευταίο τέταρτο – και πήραμε μια πολύ μεγάλη νίκη σε έναν πολύ καλό τελικό, υψηλού επιπέδου για τα δεδομένα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Να ευχηθώ στον Θανάση Κολιτσιδάκη δύναμη και να κρατήσουν αυτή την ομάδα. Δεν είμαι εγώ παράγοντας, αλλά απ’ ό,τι άκουσα προχθές (στη συνέντευξη Τύπου) θα μείναι και στην ομάδα.

 

Είναι σημαντικό να βγαίνουν ομάδες καλού επιπέδου και να πληρώνουν οι ομάδες, γιατί εμείς είμαστε επαγγελματίες και ειδικά φέτος που ήρθα στην Κρήτη βλέπω καλές ομάδες και εύχομαι να κρατήσουν τον όμιλο και τη Γ’ Εθνική σε υψηλό επίπεδο. Θέλουμε τέτοιες ομάδες, εγώ προσωπικά δεν θέλω να βγαίνουν στη Γ’ Εθνική ομάδες που δεν μπορούν να υποστηρίξουν επαγγελματίες προπονητές και ποδοσφαιριστές και πέφτουν κατευθείαν. Αυτό έκανε η ομάδα μας φέτος και ελπίζω να το κάνει και το ΣΥΝΚΑ του χρόνου. Εμείς θα το συζητήσουμε για την περαιτέρω πορεία στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, δεν είναι σίγουρο αν θα πάρουμε συμμετοχή. Αλλά αν δεν πάρουμε συμμετοχή μπορεί να πάρει ο φιναλίστ».

 

Για το αν φοβήθηκε το παιχνίδι στο 1-0 του ΣΥΝΚΑ, με δεδομένο το πολύ καλό πρόσωπο του ΣΥΝΚΑ στο πρώτο ημίχρονο: 

 

«Όχι, δεν φοβάμαι ποτέ το παιχνίδι. Έχω την εμπειρία να διαχειριστώ τέτοιες καταστάσεις. Ήταν καλύτερη ομάδα (το ΣΥΝΚΑ) και μπήκε μπροστά στο σκορ. Έπρεπε να σκεφτώ πράγματα, να αλλάξω κάποια πράγματα, κάναμε και εσωτερικές αλλαγές και εξωτερικές, βάλαμε γρήγορα ένα γκολ και η ομάδα του ΣΥΝΚΑ δεν κράτησε πάρα πολύ το αποτέλεσμα κι έτσι πήραμε την ψυχολογία εκεί. Οπότε προβληματίστηκα αλλά δεν φοβήθηκα».

 

Πηγή: athlitiko.gr

Related posts

Α.Ε. Μοσχάτου: Τα καλύτερα γκολ της φετινής σεζόν (vid)

Γιώργος Ανανίδας

Ο Τρυφιάτης στα «κιτρινόμαυρα» του Παλληνιακού

Abola Team 2

Το Σάββατο και όχι την Κυριακή όπως είχε προγραμματιστεί, η Βέροια θα υποδεχθεί τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας.

Ρένος Γιαμπουράς