free page hit counter
18.1 C
Αθήνα
24 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 Ποσειδώνας Γλυφάδας-Αμπελόκηποι-Στο νοσοκομείο λόγω τραυματισμού δύο παίκτες των φιλοξενούμενων (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Μετά από ένα αμφίρροπο ματς με αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα και πολλά νεύρα ο γηπεδούχος Ποσειδώνας Γλυφάδας και οι Αμπελόκηποι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. 

Οι Αμπελόκηποι ήταν η ομάδα που μπήκε μπροστά στο σκορ με κοντινό σουτ του Κλαπή στο 11′ ο οποίος έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι γι’ αυτή τη φάση διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ στον πρώτο βοηθό Σύψα και στον διαιτητή Αλάμπεη. Ο Ποσειδώνας Γλυφάδας ισοφάρισε με απευθείας αριστιυργηματικό χτύπημα φάουλ του Μίτρε στο 17′ ο οποίος έγραψε το τελικό 1-1.

Στο 41′ αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη ο Πίνας του Ποσειδώνα από τον πάγκο της ομάδας του κι ενώ είχε γίνει αλλαγή όπως και ο Τριανταφυλλίδης των Αμπελοκήπων. Στο 54′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κουνάδης του Ποσειδώνα Γλυφάδας. Στο ματς τραυματίστηκαν δύο παίκτες των Αμπελοκήπων ο Κίκη και ο Βιγκάνι οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο πρώτος ήταν ο Κίκη ο οποίος σε εναέρια μονομαχία με τον Πίνα που και αυτός τραυματίστηκε στο πρόσωπο έσπασε τη μύτη του και μάλιστα για αρκετή ώρα το πρόσωπό του ήταν πλημμυρισμένο από αίματα. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου υπέστη βαρύ διάστρεμμα ο Βιγκάνι. Εντυπωσιακές και σωτήριες αποκρούσεις πραγματοποίησε για μια ακομα φορά ο νεαρός γκολκίπερ του Ποσειδώνα Γλυφάδας Βασίλης Ψωμάρας. Στο 48′ πέφτοντας στην γωνία του σε δύσκολο σουτ του Μπούση και στο 76′ πάλι σε σουτ του Μπούση. Στο 60′ υπάλα έφυγε λίγο άουτ σε κοντινή κεφαλιά του Παπαναγιώτου. Άριστος ο δεύτερος βοηθός Μ. Στάμος.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Πέτρος Φυλακούρης): Β. Ψωμάρας, Πίνας(35′ λ.τ. Ζωητάς), Γαλανόπουλος, Ψωμάς, Κουνάδης, Σουλιμιώτης, Αποστολόπουλος, Πασχαλούδης, Πολίτης(63′ Κουμούτσος), Μίτρε(73′ Κ. Ψωμάρας), Γκρίτζαλης(46′ Μαυρίδης). 

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Γιώργος Μάλλης): Ζαραβέλης, Ν. Μυλωνάς, Μπαμπατσιάς, Κέσκο, Βιγκάνι(46′ Κίτσος), Κλαπής, Μπάτσι(55′ Λεοντάρης), Παπαναγιώτου, Κίκη(19′ λ.τ. Τριανταφυλλίδης), Μπούση(77′ Μπαλίλι), Βαραμπούτης.

Στην πρώτη ΦΩΤΟ οι αρχηγοί των ομάδων Γαλανόπουλος με το νούμερο 3 και την πορτοκαλί φανέλα για τον Ποσειδώνα και Κλαπής με το νούμερο 6 και την πράσινη φανέλα για τους Αμπελόκηπους με το διαιτητικό τρίο Αλάμπεης στη μέση, Σύψας αριστερά, Στάμος δεξιά.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

 

Η ομάδα του Ποσειδώνα Γλυφάδας πριν ξεκινήσει το ματς

Φωτογραφία του Abola Sport.

Φωτογραφία του Abola Sport.

Φωτογραφία του Abola Sport.

Η ομάδα των Αμπελοκήπων πριν ξεκινήσει το ματς

Φωτογραφία του Abola Sport.

Ο κόουτς του Ποσειδώνα Γλυφάδας Πέτρος Φυλακούρης

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

 

Ο κόουτς των Αμπελοκήπων Γιώργος Μάλλης

Φωτογραφία του Abola Sport.

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Related posts

Μιχάλης Καβαλιέρης τεχνικός σύμβουλος στη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου!

abola10

Δόξα Βύρωνος: Λύση συνεργασίας με τον προπονητή Μαρίνο Βλαχόγιαννη

Abola Newsroom

Στο 93′ ισοφαρίστηκε ο Αγ. Δημήτριος από τον Βύρωνα-Οι Νέοι της Μπάρτσας 7-0 εκτός τον ΑΟΚ Φαλήρου

Abola Team 3