free page hit counter
20.5 C
Αθήνα
12 Απριλίου, 2025
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παπαματθαιάκης μετά την ήττα του Ηρόδοτου: Εγώ νιώθω ότι είμαστε στη Β’ Εθνική

Τι δήλωσε ο προπονητής του Ηροδότου.

 

Παρά την ήττα από τον Αήττητο Σπατών ο Μανώλης Παπαματθαιάκης είχε μόνο καλά λόγια να πει για την ομάδα του τον Ηρόδοτο.

 

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

 

“Αν χάνεις δεν έχεις όρεξη να πεις πολλά, αλλά εγώ έχω όρεξη. Συγχαρητήρια στους παίκτες, έχουν κάνει τεράστια προσπάθεια όλη τη χρονιά. Ηταν μεγάλο κατόρθωμα. Παίξαμε με τρεις εξαιρετικές ομάδες στα πλέι οφ και είμαι υπερήφανος!

 

Στο σημερινό παιχνίδι ο Αήττητος ήρθε να παίξει για δύο αποτελέσματα. Εμείς παίξαμε όπως ακριβώς έπρεπε να παίξουμε. Θέλαμε το μηδέν στην άμυνα, δεν χρειαζόταν να πάρουμε ρίσκο. Και να κερδίζαμε σήμερα πάλι την απόφαση θα περιμέναμε. Εχω εμπιστοσύνη στα ελληνικά δικαστήρια. Περιμένω μία σωστή απόφαση, εγώ νιώθω ότι είμαστε στη Β’ Εθνική. Συγχαρητήρια στον Αήττητο, εύχομαι να ανταμώσουμε του χρόνου στη Β’ Εθνική, εκεί που μας αρμόζει”.

Related posts

Καλούν τον κόσμο στο Παγκρήτιο οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη-Daltons: «Όλοι μαζί μια φωνή επιστροφή στην Β’ Εθνική»-H EΠΣΗ στηρίζει τον Εργοτέλη

Abola Team 3

Η απάντηση της Παλαιόχωρας στον Ηρόδοτο

Abola Team 2

Αστέρας Βάρης: Ιδανικό το ξεκίνημα…

Abola Team