free page hit counter
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

Απειλεί να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΠ, ο πρωταθλητής Β’ Πειραιά Ατρόμητος Κερατσινίου

Απειλεί να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΠ, ο πρωταθλητής Β’ Πειραιά, Ατρόμητος Κερατσινίου, καθώς διαμαρτύρεται έντονα για τις ώρα που του έχουν δοθεί για να μπορεί να προπονηθεί.

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Θανάση Μπαλαφούτη:

“Κάποια σωματεία δεν καλοβλέπουν την εκπληκτική πορεία της ομάδας μας, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τεράστια βήματα και προσπαθούν να μας χτυπήσουν με άλλον τρόπο. Μας δίνουν ώρες για προπονήσεις σε ώρες ακατάλληλες, κάτι που είναι πολύ εξοντωτικό για τις Ακαδημίες μας. Όλα αυτά με την ανοχή της δημοτικής αρχής. Εκτός ότι οι ώρες είναι ακατάλληλες, έχουν επίσης μειωθεί κατά πολύ. Κατόπιν τούτου, και εφόσον δεν μπορούν να λειτουργήσουν η παιδική και εφηβική ομάδα, θα αναγκαστούμε δυστυχώς να μην λάβουμε μέρος στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, λόγω μη σωστής λειτουργίας των υποδομών μας, όπως ορίζουν οι κανονισμοί. Θα λυπηθούμε πολύ, ας επέμβουν οι αθλητικές αρχές και ο δήμος, για να βρεθεί μία λύση. Αυτές οι απαράδεκτες καταστάσεις δεν οδηγούν πουθενά το ποδόσφαιρο”.

Related posts

Την Τρίτη στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του προπονητικού τιμ του Καραβά,

Abola Team 2

Η ανάρτηση του Κάρλου Βογιατζή για την απόκτηση του Πέττα από την ΑΕ Μοσχάτου-Επιτυχημένη η γιορτή της ακαδημίας της ΑΕ Μοσχάτου (ΦΩΤΟ)

Abola Team 3

Χατζηαλέξης: Ο Ιανουάριος μήνας των προκλήσεων…

Abola Team