free page hit counter
15.7 C
Αθήνα
18 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Μεγάλη πρόκριση Εθνικού μέσα στη Νεάπολη

 

Ιωνικός – Εθνικός 0-1

 

Ο Εθνικός ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής στο ντέρμπι με τον Ιωνικό καθώς επιβλήθηκε με 1-0 στη Νεάπολη και πήρε την μεγαλειώδη πρόκριση. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και μόλις στο 3ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι με τον Μακρίδη έπειτα από ανατροπή του Πεχλιβανίδη, το οποίο εκτέλεσε ο Καλλέργης αλλά η μπάλα χτύπησε το οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» στο 66’ με τον Κωνσταντίνου να κάνει τα σουτ, η μπάλα να βρίσκει το δοκάρι και να καταλήγει άουτ. Τελικά, ο Τσιλιγκίρης που ήρθε από τον πάγκο, ήταν εκείνος που στο 86’ πέτυχε το τέρμα που «έκρινε» την αναμέτρηση και «χάρισε» στον Εθνικό την μεγάλη πρόκριση. Διαιτητής ήταν ο Πουλόπουλος με βοηθούς τους Ζερβάκη και Μητάκο.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Μακρυωνίτης, Μουστάκης, Δημακάκος, Μανωλάς, Γκοτσούλιας (79’ Πλάκας) , Πογκοσιάν, Καρυτινός, Καλλέργης (60’ Ατματσίδης), Μακρίδης (71’ Κατσικογιάννης), Κουϊρουκίδης

ΕΘΝΙΚΟΣ: Χαλκίδης, Κατίδης, Βενέτης, Κορνέζος, Πεχλιβανίδης, Λεωνιδόπουλος (68’ Τσιλιγκίρης), Αλεξίου (78’ Μπλάνκο), Κωνσταντίνου, Μάναλης, Ρομάνο (46’ Σκεντεράι), Παυλάκης (59’ Σταματάκος)

 

Φωτό: ethnikosfc.org

Related posts

Οι παρατηρητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (20 & 21/5) στον Πειραιά

Abola Team 3

Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου (9/9 και 10/9) για το Κύπελλο στον Πειραιά

Abola Team 3

Τα ματς του Σαβ/κου στην ΕΠΣΠ

Abola Newsroom