free page hit counter
20.7 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκοβερίνος: «Είμαστε υποχρεωμένοι να παλεύουμε σε κάθε ματς»

Στην ανάγκη η ομάδα του να παλεύψει όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια, ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις το εισιτήριο της παραμονής, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Δάφνης Παλαιού Φαλήτου Γιώργος Γκοβερίνος

 

 

 

 

Το πιο σημαντικό της βήμα για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής στον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ μέχρι το … επόμενο πραγματοποίησε η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, χάρη στη σπουδαία της εκτός έδρας νίκη επί της Δόξας Βύρωνα με 2-1.

 

Μία νίκη, η οποία όπλισε με αυτοπεποίθηση τους πάντες στο νεοφώτιστο συγκρότημα των νοτίων προαστίων ενόψει της καθοριστικής τελικής ευθείας.

 

Ο Γιώργος Γκοβερίνος μάλιστα εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας και στις δηλώσεις που παραχώρησε τόνισε:

 

«Μετά το θετικό αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής η ομάδα πήρε μια μικρή βαθμολογική ανάσα, που μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε. Σε περίπτωση διαφορετικού αποτελέσματος, θεωρώ ότι θα μέναμε πολύ πίσω όσον αφορά το κυνήγι της παραμονής.

 

Πλέον η προοσχή μας έχει σταφεί στο επόμενο ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην ΑΕ Κηφισιά.

Μία ομάδα, η οποία είναι με διαφορά η καλύτερη στον όμιλό μας και βρίσκεται πανάξια στην κορυφή.

 Είμαστε υποχρεωμένοι να παλεύουμε σε κάθε ματς και καταδικασμένοι να προσπαθούμε για θετικό αποτέλεσμα ακόμα και με τους πρωτοπόρους. Η υγεία που βγάζει ο σύλλογος σε διοικητικό και οργανωτικό επίπεδο μας κάνει να πατάμε γερά στα πόδια μας και να αισιοδοξούμε για το μέλλον.»

 

Related posts

Εύκολο απόγευμα είχαν τα Μελίσσια (4-0)

Abola Team

Είχε Άγγελο ο Χαραυγιακός στο εκτός έδρας 2-1 επί του Ρουφ

Abola Team 3

Πόντος και μεταγραφή για τη Νέα Ιωνία!

abola10