free page hit counter
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

«Σαρωτική» Ζωφριά με «καταιγιστικό» Μάκρα

 

Ζωφριά – Αστέρας Μαγούλας 8-1

 

Η Ζωφριά ήταν «καταιγιστική» κόντρα στον Αστέρα Μαγούλας στην τελευταία αγωνιστική της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΔΑ καθώς τον «διέλυσε» με 8-1. Η ομάδα των Άνω Λιοσίων είχε και πάλι σε εξαιρετική μέρα τον Λευτέρη Μάκρα, ο οποίος πέτυχε τέσσερα τέρματα. Συγκεκριμένα, ο 29χρονος «άνοιξε» το σκορ στο 6ο λεπτό ενώ μέσα σε δύο λεπτά στην συνέχεια (29’, 31’) πέτυχε χατ τρικ.  Ο Γεγές στο 40’, «ανέβασε» τον «δείκτη» του σκορ στο 4-0, με τον Πέππα να μειώνει προσωρινά για τον Αστέρα σε 4-1. Νταγιάντας (55’) και Καλέρης (59’) έκαναν τον 6-1 με τον πρώτο να «χτυπά» ξανά στο 68’ (7-1) και τον Μάκρα να ολοκληρώνει ένα λεπτό μετά το προσωπικό του «σώου» διαμορφώνοντας το θριαμβευτικό 8-1.

ΖΩΦΡΙΑ: Τσέπερης, Ρόδης Δ. (57’ Τρίμπος), Γραμμένος (49’ Δέδες), Ρόδης Λ., Παπαδόπουλος, Αντώνης, Νταγιάντας, Καλέρης (60’ Μπελίτσας), Μάκρας, Γεγές (67′ Πασχαλίδης), Πλατανιάς

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Παπακωνσταντίνου (68′ Καραντίνης), Σούρτας, Αδάμ, Πέππας, Τσατίδης, Χαραλαμπίδης, Ράλλης, Μπαλά (49’ Μπαμπικίδης), Γιαννακάκης, Μειμαρίδης (49′ Μοίρας), Γεωργιάδης (46’ Κορωναίος)

Related posts

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (6/5) στην ΕΠΣΔΑ

Abola Team 3

Ηρακλής Ελευσίνας: Αιφνίδια παραίτηση Μακρή

Nάσος Φακίδης

Εκλογές ΕΠΣΔΑ: Μεγάλος νικητής ο Τζαφέρης

Nάσος Φακίδης