free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Φυλάγαμε το καλύτερο για το τέλος!»

Τον ενθουσιασμό του για την νέα ευρεία νίκη της ομάδας του επί του Γ.Σ. Αργυρούπολης φανέρωσε ο τεχνικός του Απόλλωνα Χαλανδρίου Χρήστος Βλάχος

 

 

 

Τις εξαιρετικές του εμφανίσεις συνέχισε ακάθεκτος ο Απόλλων Χαλανδρίου θριαμβεύοντας εκτός έδρας του ισχυρού Γ.Σ. Αργυρούπολης με 3-0.

 Το συγκρότημα των βορείων προαστίων παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που είχε να αντιπαρέλθει, φάνηκε άριστα διαβασμένο και αποδίδοντας ποδόσφαιρο πολύ υψηλών αξιώσεων έφτασε πανάξια σε μία ευρεία νίκη.

 Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στους «κυανόλευκους» να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους στον ιδιαίτερα απαιτητικό πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

 

Με τον τεχνικό ηγέτη Χρήστο Βλάχο να επιβραβεύει τους ποδοσφαιριστές του:

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη επι ενός σπουδαίου αντιπάλου, όπως είναι ο Γ.Σ. Αργυρούπολης. Μία νίκη, η οποία μας επέτρεψε να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά τη σωτηρία μας. Απ’ ό,τι φαίνεται, το καλύτερο το φυλάγαμε για το τέλος, αφού συνοδεύσαμε τη σωτηρία μας με όμορφες εμφανίσεις και πολύ σημαντικές νίκες κόντρα στα πολά προβλήματα που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε, όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Αυτοί είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές!»

 

 

 

Related posts

Ρούπτσος: «Να συνεχίσουμε τις καλύτερες εμφανίσεις»

Kώστας Παλαιολόγος

Τζίτζης: «Ζούμε απιστευτες στιγμές!»

Kώστας Παλαιολόγος

Έβαλε Γιώργο Παπαευθυμίου στην «μηχανή» του ο Άρης Πετρούπολης

Kώστας Παλαιολόγος