free page hit counter
20.1 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σειρά ανανεώσεων στον Ηλυσιακό, έρχονται και άλλες!

Στην επέκταση της συνεργασίας του με τη «σημαία» της ομάδας Σταύρο Αμανατίδη «φωτό προχώρησ εο Ηλυσιακός, ο οποίος οργανώνεται σε όλα τα επίπεδα ενόψει της ερχόμενης σεζόν

 

 

 

 

Την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός πανίσχυρου συνόλου συνεχίζουν ακάθεκτοι στον Ηλυσιακό. Αφού στη γενική συνέλευση των προηγούμενων ημερών εγκρίθηκαν διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, σήμερα ξεκίνησε το θέμα των ανανεώσεων.

Συγκεκριμένα, από το κατώφλι της διοίκησης πέρασαν αρκετοί παίκτες και υπέγραψαν συμφωνητικό συνεργασίας ανανεώνοντας τη συνεργασία τους με το… καμάρι του Ζωγράφου.

Ο αρχηγός και αμυντικός μέσος Σταύρος Αμανατίδης ήταν το πρόσωπο που ανανέωσε τη συνεργασία του αποτελώντας σημαία της ομάδας τα τελευταία δέκα χρόνια μια διάλειμμα ενός έτους.

Το άλλο όνομα ήταν ο αριστεροπόδαρος αμυντικός, Γιάννης Παπαδημητρίου. Ο Πάντσο που μετράει με τον Ηλυσιακό 65 συμμετοχές στην Γ’ Εθνική τα βρήκε σε όλα και ανανέωσε με τη σειρά του τη συνεργασία με την ομάδα των Ιλισίων.

Σειρά είχαν στη συνέχεια ο τερματοφύλακας, Κώστας Κοντοπίδης και ο Κύπριος αμυντικός Στυλιανού Ζήνων που πέρυσι έπαιξε τρεις φορές.

 

 

 

Related posts

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Κάλεσμα νίκης στον τελικό με Πανθηραϊκό

abola10

Κηφισιά: «Ας στηρίξουμε ενωμένοι αυτή την απόφαση, είμαστε κοντά σε αυτό που όλοι επιθυμούμε»

Γιώργος Ανανίδας

Έτοιμο το συλλεκτικό και επετειακό ημερολόγιο του Χαραυγιακού!

abola10