free page hit counter
17.5 C
Αθήνα
23 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Και Ντόνη ο Αστέρας Βάρης!

 

Η ομάδα της Ανατολικής Αττικής προχώρησε σε ακόμα μια μεταγραφική προσθήκη, αυτή του Κώστα Ντόνη ο οποίος έχει εμπειρίες από υψηλό επίπεδο – Ο Κώστας Παρούσης γυμναστής

Με σωστό προγραμματισμό και μεθοδικές κινήσεις η διοίκηση Πάπιου στον Αστέρα Βάρης χτίζει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν, σε συνεργασόια βέβαια με τον προπονητή Κώστα Μπεβλιβανίδη.

Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, μέχρι το επόμενο, για την ομάδα της Ανατολικής Αττικής είναι ο Κώστας Ντόνης ο οποίος έχει εμπειρίες από υψηλό, επαγγελματικό επίπεδο, και θα φορά το αστέρι για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Ο Ντόνης είναι αμυντικός και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παλληνειακό, Αθηναϊκό, Παναθηναϊκό, Απολλωνία (Κύπρος Α ΕΘΝΙΚΗ), Νέα Σαλαμίνα (Κύπρος Α ΕΘΝΙΚΗ), Kukesi (Αλβανία – Superleague). Από τον Αστέρα Βάρης ευχήθηκαν τα καλύτερα στον ποδοσφαιριστή και να έχει μία πετυχημένη αγωνιστική περίοδο.

Από εκεί και πέρα, ο Αστέρας Βάρης ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κώστα Παρούση στην θέση του γυμναστή. Ο Παρούσης στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με : Καλλιθέα, Κέρκυρα, Πανιώνιο, Λάρισα, Ολυμπιακό Λευκωσίας, στην Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, Παναχαϊκή και Βέροια.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Με την παρουσία του Δημάρχου ο αγιασμός στον Αστέρα Βάρης

Abola Team 2

Τον Τσακύρη που έπαιζε στα Σούρμενα απέκτησε ο Αστέρας Βάρης

Abola Team 3

Φιλικό 1-1 με Άρη Βούλας η Μαρκό που τη Δευτέρα 4/9 παίζει με Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου

Abola Team 3