free page hit counter
20.7 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Φιλική νίκη για τη Θύελλα Ραφήνας απέναντι στα Γλυκά Νερά

 

Δύο στα δύο για την Θύελλα Ραφήνας στα φιλικά αφού κατάφερε και επικράτησε το απόγευμα της Τρίτης με 3-0 απέναντι στην ομάδα των Γλυκών Νερών.

Η κούραση των παικτών από τις συνεχόμενες προπονήσεις, σε συνδυασμό με την διαφορετική ενδεκάδα , σε σχέση με το προηγούμενο ματς που κατέβασε ο κόουτς των Λιγνιτωρύχων , είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα να δυσκολευτεί να βρει ρυθμό στο πρώτο μισάωρο του αγώνα.

Η πρώτη καλή ευκαιρία για την Θύελλα ήρθε στο 29’ λεπτό με κεφαλιά του Βαζέχα που πέρασε άουτ, ύστερα από κόρνερ του Χαρακτίδη.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο κόουτς των «πρασίνων» με μια σειρά εσωτερικών αλλαγών, κατάφερε και άλλαξε την εικόνα της ομάδας και στο 41΄λεπτό ο Βαζέχα μετά από κάθετη πάσα του Ζέκιο δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Ο ίδιος παίκτης, στο 44’ λεπτό, ήταν η αιτία να δημιουργηθεί ασυνεννοησία μεταξύ αμυντικού και του τερματοφύλακα των Γλυκών Νερών με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίκτυα για το 2-0.

Στην επανάληψη οι συνεχόμενες αλλαγές και από τους δύο προπονητές δεν βελτίωσαν την εικόνα του αγώνα.

Παρόλαυτα η Θύελλα πέτυχε και τρίτο γκολ στο 85’ λεπτό με τον Μαστρογιαννούδη, ο οποίος ύστερα από ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα, δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Οι προπονήσεις της Θύελλας θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή, ενώ θα ακολουθήσει τριήμερο ρεπό λόγω Δεκαπενταύγουστου.

Η ενδεκάδα και οι παίκτες που αγωνίστηκαν για την Θύελλα Ραφήνας: Παπαδόπουλος (40’ Πάντος, 71’ Κατσικάτσος), Μπαξεβάνης (66’ Μανιός), Γκίκας (58’ Μπουντάκης), Σαντίκου (46’ Μανουσάκης), Αφράτης (46’ Στάφα), Ντούνης (66’ Παπατσαράκης), Χαρακτίδης (71’ Μαστρογιαννούδης), Κούνας (46’ Αράπης), Ζέκιο (71’ Υπό Δοκιμή), Βαζέχα (46’ Ντόσκας), Ανδρεαδάκης (58’ Προδρόμου).

(πηγή: irafina)

Related posts

Στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου ο Νίκος Τριανταφύλλου

Ρένος Γιαμπουράς

Βασίλης Πασιαλής (Αχαρναϊκός): “Θα γίνει ένα ανταγωνιστικό και καλό Πρωτάθλημα”

Τάσος Ζαφειρίου

Δυνατή κίνηση με Σταύρου ο Κεραυνός!

Abola Team 2