free page hit counter
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

ΕΠΣΑΝΑ: Μεγάλη επιτυχία στην παρουσίαση του προγράμματος των Μικτών

Η συγκέντρωση έγινε σε μια κατάμεστη αίθουσα από 150 και πλέον άτομα, ενώ άπαντες έμειναν ικανοποιημένοι από το πλάνο της τετραετίας που παρουσιάστηκε από την Τεχνική Επιτροπή

 

 

Άκρως επιτυχημένη ήταν η εκδήλωση για την παρουσίαση των Προεθνικών Ομάδων (Μικτών) ΕΠΣΑΝΑ, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (20/9) το βράδυ στο «Οινοποιείο του Πέτρου» στην Παλλήνη. Η συγκέντρωση έγινε σε μια κατάμεστη αίθουσα από 150 και πλέον άτομα (το παρών έδωσαν δεκάδες γονείς, παιδιά, Ενωσιακοί προπονητές και παράγοντες που αγαπούν το ποδόσφαιρο), ενώ άπαντες έμειναν ικανοποιημένοι από το πλάνο της τετραετίας που παρουσιάστηκε από την Τεχνική Επιτροπή, στην οποία πρόεδρος είναι ο Γιάννης Νάκας, Γεν. Γραμματέας της Ένωσης.

Ο κ. Νάκας αρχικά ανέπτυξε την φιλοσοφία και το οργανόγραμμα πάνω στο οποίο θα κινηθούν οι Μικτές. Εν συνεχεία παρουσίασε το Δ.Σ. της Ένωσης, την σύνθεση της Τεχν. Επιτροπής, την οποία συμπληρώνουν ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ ΔημΉτρης Γιαρένης και ο Α’ αντιπρόεδρος Βαγγέλης Καραμολέγκος, ενώ εν συνεχεία στάθηκε στις σημαντικές κινήσεις που έγιναν, προκειμένου οι Προεθνικές ομάδες να στελεχωθούν με απαραίτητα στελέχη που κατά το παρελθόν δεν υπήρχαν.

Τεχνικός Διευθυντής των Μικτών φυσικά είναι ο σπουδαίος προπονητής Μιχάλης Κατσίμπρας, προπονητές αγωνιστικών τμημάτων οι κ.κ. Μαγγίνας (για την ομάδα 2001), Μαντούκας (για την ομάδα 2003), ενώ το τιμ συμπληρώνουν οι Τσέρτος – Φαράκος. Τη θέση των Γενικών Αρχηγών ανέλαβαν οι κ.κ. Μπαλτίδης – Καρβούνης, ανακοινώθηκε η τοποθέτηση γυμναστή φυσικής κατάστασης που θα είναι ο κ. Μυλωνάκης, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο κ. Χριστοφιλέας. Τέλος φροντιστές θα είναι οι κ.κ. Οικονομίδης, Τσαρούχας ενώ υπεύθυνος Κλιμακίων ο κ. Παθιακάκης.

Αφού ολοκληρώθηκε η παραπάνω παρουσίαση των προσώπων που στελεχώνουν το οικοδόμημα των Μικτών, ο κ. Νάκας ανέλυσε τους στόχους του προγράμματος που είναι: (α’) Επιμορφωτικο σεμιναριο γονεων, (β’) Διεθνές τουρνουά ΕΠΣΑΝΑ με συμμετοχή ξένων ομάδων, (γ’) Δημιουργία γυναικείας ομάδας, (δ’), Αθλητριατικό σεμινάριο, (ε’) Συνεργασία με αθλητικό ψυχολόγο, (στ’) Ιατρείο αθλητών, (ζ’), Δημιουργία Κλιμακίων και τέλος κατασκευή και τήρηση ηλεκτρονικού αρχείου αθλητών.

Από εκεί και πέρα τον λόγο πήρε ο Τεχνικός Διευθυντής των Μικτών Μιχάλης Κατσίμπρας ο οποίος ανέλυσε τον τρόπο λειτουργίας των Μικτών, ανέπτυξε αγωνιστικά θέματα, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στη σχέση προπονητών-γονέων-παιδιών. Στο τέλος της εκδήλωσης τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρης Γιαρένης, που είπε πως μεγάλος στόχος του είναι να δει ποδοσφαιριστές της Μικτής στην Εθνική Ελλάδος. Ακολούθησε πλούσιος μπουφές για όλους, που ήταν ευγενική χορηγία του Cook And Grill και του Βαγγέλη Αλμπάνη.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΛΑ.

Related posts

Παλλλαυρεωτικός: Σημαντική ενίσχυση με τον Κλωνάρη

Abola Team

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου 2 και 3/12 αλλά και της Τετάρτης 29/11 στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

Εκλογές ΕΠΣΑΝΑ: Τα πληρεξούσια μίλησαν…

Ρένος Γιαμπουράς