free page hit counter
18.1 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Μεγάλο διπλό στην Σταμάτα ο Παθιακάκης!

 

Με γκολ του Αρβανιτάκη και του Ασημάκη η ομάδα του Γιάννη Παπασταματίου επικράτησε 1-2 της Σταμάτας, που είχε δύο αποβολές

 

ΤΑΜΑΤΑΣ ΑΟ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 1-2

Με σπουδαία νίκη απέδρασε από την πολύ δύσκολη έδρα της Σταμάτας ο Παθιακάκης! Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Παπασταματίου, βγάζοντας ψυχή κατάφεραν να επικρατήσουν με σκορ 1-2 χάρη σε γκολ των Αρβανιτάκη – Ασημάκη, πανηγυρίζοντας έτσι δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο. Ήταν μια αναμέτρηση που πήγε στη δύναμη και το πάθος, με ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος, όπου ο Παθιακάκης ήταν ελαφρώς καλύτερος πετυχαίνοντας και το 0-1.

Στην επανάληψη η Σταμάτα μπήκε δυνατά, πίεσε, ισοφάρισε αλλά δέχτηκε το 1-2, ήρθαν οι δύο αποβολές και κάπου εκεί όλα τελείωσαν. Ας τα πάρουμε από την αρχή, με τον Παθιακάκη στο α’ μέρος να έχει πιο καθαρό μυαλό και να ανοίγει το σκορ στο 25′, όταν ο Αρβανιτάκης με εκπληκτική ατομική προσπάθεια απέφυγε τρεις αντιπάλους, πλάσαρε και έκανε το 0-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Σταμάτα με την είσοδο και του Δημητρίου βελτίωσε την εικόνα της και πίεσε ψάχνοντας απάντηση. Την βρήκε στο 66′ και μάλιστα με τον Δημητρίου, ο οποίος στην πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα της νέας του ομάδας κατάφερε να σκοράρει, για το 1-1! Είναι βέβαιο πως η ποιότητα του Δημητρίου ανεβάζει επίπεδο την Σταμάτα, κάτι που φάνηκε με το καλημέρα…

Στο τελευταίο 20λεπτο, κι ενώ όλα έδειχναν πως οι γηπεδούχοι έχουν το μομέντουμ, ο Παθιακάκης βρήκε δεύτερο γκολ στο 75′ με άψογο πλασέ του Ασημάκη μέσα από την περιοχή και από εκεί και πέρα είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Αντίθετα η εξέλιξη αυτή έφερε εκνευρισμό στην Σταμάτα η οποία μάλιστα στο 77′ έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Κοσμά Πέππα με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα αντιπάλου. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν, εν τέλει, το ματς με εννέα παίκτες, αφού αποβλήθηκε και ο Μπόρας στο 84′ για εξύβριση αντιπάλου.

***Διακριθέντες για τον Παθιακάκη οι Παπαδόπουλος, Αρβανιτάκης, Τασιούδης.

Διαιτητές: Μαλαμάς, Μήταρης, Κουτρομάνος

ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΑΟ: Πετράκης, Τορλαχίδης (43′ λ.τρ. Δημητρίου), Σμυρναίος, Μπόρας, Μητρόπουλος, Πέππας Χρ., Μπέντης (46′ Χαμπέρης), Χρυσικόπουλος, Μπουρτζαλιάνι, Πέππας Ν., Καραγιάννης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Παπαδόπουλος, Ρακιντζόπουλος (85′ Φωτίκας), Μπούτιβας, Κόκα, Ντρένοβα, Αγγελίνας, Αρβανιτάκης, Ρόμπολας (91′ Τσίγκος), Ιορδανίδης (69′ Γιώτης), Τασιούδης, Ασημάκης.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Ανακοίνωσε διαρκείας και παραμονή βασικού κορμού ο ΠΑΣ Ωρωπός!

Ρένος Γιαμπουράς

Η Άνοιξη 2-1 την Σταμάτα, σε ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου-Δηλώσεις, παρουσίες

Abola Team 3

Δόξα Αγ. Άννας-ΑΕ Γέρακα 1-4

Abola Team 3