free page hit counter
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Η 28χρονη Επιθετικός Τζένη Τοπαλίδη επέστρεψε στην Αγία Παρασκευή

Ύστερα από ένα χρόνο απουσίας λόγω υποχρεώσεων η 28χρονη επιθετικός Τζένη Τοπαλίδη επιστρέφει στην Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής και θα αγωνιστεί για 8η χρονιά με τη φανέλα του συλλόγου στο καινούργιο Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Γυναικών.
Η Τζένη Τοπαλίδη ήρθε για πρώτη φορά στην “Σάντα” το 2010 και αγωνίστηκε μέχρι το 2017, όπου και μετακόμισε για δύο χρόνια στην Ολυμπιάδα Υμηττού.
Η 28 ετών επιθετικός που διακρίνεται για την έφεση στο σκοράρισμα και την ταχύτητά της, είχε αναδειχθεί πρώτη σκόρερ με την Αγία Παρασκευή στο Πρωτάθλημα Β’  Εθνικής την περίοδο 2014-2015 και εκτός από επιθετικός μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα της επίθεσης, αυτό σημαίνει πως θα δώσει αρκετές λύσεις στον προπονητή του συλλόγου Δήμο Κάβουρα.

Related posts

Στον ΟΦΗ η Κατιρτζίδου!

Abola Team

Ο επί τέσσερις δεκαετίες Γενικός Αρχηγός της Αγίας Παρασκευής Μάριος Τζώρτζης σήμερα στις 10.20 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου

Ξεκινά την Τρίτη 31/8 στις 18.30 η Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου του Παμπαιανικού

Τάσος Ζαφειρίου