free page hit counter
20.1 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παραιτήθηκε ο Δρακόπουλος από τον Ίκαρο Καλλιθέας

 

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου των Τζιτζιφιών γνωστοποίησε ο νεαρός προπονητής

Σαν κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» στο … στρατόπεδο του Ικάρου Καλλιθέας η είδηση της ξαφνικής παραίτησης του Γιώργου Δρακόπουλου από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου των Τζιτζιφιών!

Λίγες ημέρες πριν το καθοριστικό εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο το Κερατσίνι για την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου του β’ ομίλου της Α΄ Κατηγορίας ΕΠΣΠειραιά, ο νεαρός τεχνικός αποφάσισε να πει «αντίο» στον Ίκαρο, δημιουργώντας .νέα δεδομένα στον σύλλογο.

Ο νεαρός τεχνικός ο οποίος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους έκανε εξαιρετική δουλειά στον 1,5 χρόνο που ήταν στα ηνία του συλλόγου κατακτώντας πέρσι την 4η θέση έχοντας στο ροστερ της πολλά νέα παιδιά,

Παράλληλα, φέτος ο Ίκαρος σημειώνει επίσης μία αξιομνημόνευτη πορεία με πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο και αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Αυθτό, τουλάχιστον μαρτυρά το γεγονός ότι ο Δρακόπουλος αφήνει τον Ίκαρο Καλλιθέας στην ιδιαίτερα τιμητική τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 συνεχόμενα ματς αήττητο και με μόλις 2 ήττες απο τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κερατσίνι και Αετό Κορυδαλλού.

Την ομάδα εως το τέλος της σεζόν θα κοουτσαρει ο συνεργάτης του Ηλίας Οικονομίδης, ο οποίος θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του ως «χεντ κόουτς» στην σαββατιάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με το Κερατσίνι.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

 

Related posts

Μεγάλες στιγμές στην ετήσια γιορτή του Αετού Κορυδαλλού

Abola Team 3

Οι ομάδες του ΣΕΦ κινητοποιούνται

abola10

Δριτσάκης: «Συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνικό τιμ»

Kώστας Παλαιολόγος