free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Πάει… αγριεμένη στα μπαράζ η Θύελλα Ραφήνας!

Με τον ιδανικότερο τρόπο έκλεισε τα φιλικά παιχνίδια της μίνι προετοιμασίας της η Θύελλα Ραφήνας, εν όψει βεβαίως των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική που ξεκινούν στις 15 Μαΐου! Οι πρωταθλητές ΕΠΣΑΝΑ την Κυριακή (8/5), στο τελευταίο τους «τεστ» πριν αντιμετωπίσουν τον Πυθαγόρα στην Σάμο, εμφανίστηκαν πανέτοιμοι και επικράτησαν 0-4 του Χολαργού εκτός έδρας.

 

Το ματς, μάλιστα, να θυμίσουμε πως διεξήχθη στις 11.00, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του Πέτρου Τσιγκούλη να συνηθίσουν το πρωινό της ώρας, αφού όλα δείχνουν πως η αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής στην Σάμο θα ξεκινήσει στις 10.00! Όσον αφορά το σημερινό φιλικό παιχνίδι, η Θύελλα Ραφήνας ήταν εξαιρετική και παρότι χρησιμοποιήθηκαν 18 ποδοσφαιριστές, η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη δεν έχασε τη συνοχή της, δείγμα της δουλειάς που έχει γίνει στους λιγνιτωρυχους.

 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Αθανασόπουλος με κεφαλιά από σέντρα του Χαρακτίδη άνοιξε το σκορ, ενώ ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το 2-0 όταν πίεσε τον αντίπαλο γκολκίπερ οδηγώντας τον σε λάθος. Το 3-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου σημείωσε ο Ζέκιο, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μουτζακάς μετά από ωραία προσπάθεια και γύρισμα του Βαζέχα. Ο Χολαργός που υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Θύελλας, έχασε πέναλτι, με τον Κύρκο για την ακρίβεια να το αποκρούει.

Related posts

Συγχαίρει Αιγάλεω και Άγιο Ιερόθεο ο Φύτρος

Στο 0-0 έμειναν Χολαργός-Πανερυθραϊκός

Abola Team 3

Ανανέωσαν Γκόλιας και Καρβούνης στην Νέα Ιωνία

Abola Team 3