free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Μόνο νίκη θέλει η Διάνα στο μπαράζ

Η ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης προετοιμάζεται για τον αυριανό (Σάββατο, 14/5) κρίσιμο αγώνα μπαράζ με αντίπαλο το Θρίαμβο Χαϊδαρίου, που ορίστηκε να διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο της Νέας Ιωνίας στις 17:00.

 

Παρά το γεγονός πως το συγκεκριμένο παιχνίδι ίσως να μην κρίνει τίποτα στο τέλος, αν μία αθηναϊκή ομάδα της Α’ κατηγορίας πάρει την άνοδο για την Γ’ Εθνική, ο Γιάννης Χατζηράπτης συνέστησε την προσοχή στους παίκτες του, ώστε να μην αποσυντονιστούν λόγω της μεγάλης αποχής από τα παιχνίδια.

Σχετικά με τις απουσίες των Γιώργου Ξένου και Τόλη Χατζηστεφάνου ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε:

-Έχουμε επιστρέψει ήδη σε κανονικούς ρυθμούς, όμως αντιμετωπίζουμε ορισμένα προβλήματα που κάνουν δυσκολότερο το έργο μας. Παρότι οι Γιώργος Ξένος και Τόλης Χατζηστεφάνου δεν θα είναι διαθέσιμοι για το επικείμενο μπαράζ, εμείς θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Παράλληλα σχολίασε το πώς σκοπεύει να προσεγγίσει αγωνιστικά το ματς, αλλά και με ποιο στόχο θα παραταχθεί η Διάνα:

-Πάντα όταν κάτι κρίνεται σε ένα και μόνο παιχνίδι, αυτομάτως μπαίνουμε σε ειδικές καταστάσεις. Εξαρτάται από εμάς, θα προσπαθήσουμε όχι μόνο να μην εμφανιστούμε απορυθμισμένοι από τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων, αλλά να βρεθούμε και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να διεκδικήσουμε με περισσότερες πιθανότητες τη νίκη.

-Ο σκοπός για τη Διάνα είναι πάντα ένας: η νίκη! Για να επιτευχθεί όμως αυτό θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν όλες τις παραμέτρους και να δώσουμε μεγάλη προσοχή σε αυτό που μπορεί να καταφέρει ο αντίπαλος. Ελπίζουμε και ο κόσμος της Διάνα να έρθει στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας για να μας στηρίξει, να μας δώσει ώθηση για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο αρχηγός της ομάδας, Ιάσονας Λουτσάϊ, από την πλευρά του τόνισε πως πρόκειται για το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς και οι παίκτες θα πρέπει να μπουν αποφασισμένοι για να το πάρουν, ώστε να μην υπάρχει το άγχος για τα αποτελέσματα των μπαράζ ανόδου προς τη Γ’ Εθνική. Επιπλέον, ζήτησε από τον κόσμο της ΔΙΑΝΑ να παρευρεθεί στις κερκίδες του γηπέδου της Νέας Ιωνίας, πράγμα που θα τους δώσει την κατάλληλη ώθηση για την νίκη.

Για το κλίμα μεταξύ στα αποδυτηρία της ομάδας ενόψει του αυριανού αγώνα σημείωσε:

-Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι πολύ θετικό. Όπως άλλωστε ήταν και κατά τη διάρκεια της χρονιάς που αφήνουμε πίσω μας. Το παιχνίδι αυτό είναι ένας τελικός και θα επιδιώξουμε τη νίκη, η οποία θα μας επιτρέψει να αποφύγουμε το οποιοδήποτε άγχος για την έκβαση των άλλων αποτελεσμάτων από τα οποία εξαρτόμαστε τώρα.

Ακόμη, σε σχέση με την ετοιμότητα των παικτών για την κρισιμότητα ενός τέτοιου ματς είπε:

-Με το ξεκίνημα των προπονήσεων μετά τη διακοπή των υποχρεώσεών μας, σιγά σιγά προσπαθούμε να επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς για να ανταπεξέλθουμε αξιοπρεπώς. Το “κενό” διάστημα που μας πέρασε ίσως μας επηρεάσει, πάντως είναι ένα και μόνο 90λεπτο όπου θα τα δώσουμε όλα για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τέλος, ως αρχηγός, έστειλε μήνυμα προς τον κόσμο της Διάνα:

-Όλοι ευελπιστούμε ο κόσμος να έρθει και να μας στηρίξει στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Αν και θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο, εμείς θέλουμε τη συμπαράστασή τους. Το Σάββατο θα αγωνιστούμε, ίσως, για μια κατηγορία και μακάρι να παρευρεθούν όσοι περισσότεροι γίνεται.

 
 

Related posts

Ο Αγ. Δημήτριος παραχώρησε με ελεύθερη μεταγραφή στην Κ20 της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης τον Δημήτρη Συκαρά

Abola Team 3

Ιλίσια 2004: Αλλαγή ονόματος σε ΠΑΟΚ Ζωγράφου!

Abola Team 2

Πρόσθεσε εμπειρία με Φάνη Σερδενέ η Α.Ε. Ελευθερούπολης

admin